"LavaSoft AD-AWARE" си имат "banned sitelist", който си е около 50 КВ.
"LavaSoft AD-AWARE" си имат "banned sitelist", който си е около 50 КВ.
Хм.Радвам се че усети тази вандалска комбинация*Първоначално публикувано от Mozachko
Използвам я близо година и нямам никакъв проблем
пускам XoftSpy,нищо! пускам Spybot - Search & Destroy излиза ми това
хм инсталирам noadwere,ъпдеитвам и ми излиза това
интересното е че нямам нито една от посочените програми,никога не съм инсталирал,а най показателното е I love You.txt
No Adware На работа нищо не откри , но в къщи мамка му 65 броя гадини наизлязоха и то все от игрите на сина ми.Първоначално публикувано от Vandal
Много кей генератори и пачове имат троянци вътре. За това на сайтовете с кракове пише изрично, че ако не искаш да те наклепат - си купи си програмата ...
Знам ама не мога да насмогна с инсталациите и деинсталациите на игри. Това е всеки божи ден.Първоначално публикувано от WilliamDark
За това най-добре човек да има тъпоумен и бавен компютър на който една игра да не тръгва.
Още повече , че сега децата са във ваканция.
Още един глоас за NOADWERE - тествах го и се оказа че и аз имам 1 троянец (верно че в ресторето, ама имаше).
И един глас против Spy Bot - слаба програмка която засичта всички промени в регистрите ( не е интелигентна като MS Adaware)
И последно 1 глас против реалтайм протектора на Ad-Aware SE Personal - същата причина. Само бави...
Последните 2 програми ти досаждат докато инсталираш нещо и се е стигало до там че да ми зависне инсталацията. За това не ги препоръчвам като релтайм защити.
///офтопик
Относно игрите - щом има деца - задължително пускане на антивирус и ад ремувър всяка седмица. особенно ако слагаш и "безплатни" игри и програми.
А някой да има серийния номер - че да не търся и аз ? за NOADWARE - 35 откри при мен , Spywaredoctora ги бе пропуснал
:coolsmiley: Виж по-горе, @Vandal май го беше дал за download
Днес свалих , абе минах покрай теб .не точно /по обяд но не знаех, че търсиш. Утре ще ходя до Ел.разпределениена "Оборище" около 10 часа и ще намина.Мога и на майла 20 кБ са 2 крака общо.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
serials.ws - за версия 3
ама нали знаете че като отврите този сайт и ако нямате защити ще се наклепате
Ad-Aware SE Personal май няма реалтайм протектор - той е при платената версияПървоначално публикувано от WilliamDark
zonealarm 6 - вече с anti-spyware функция - при мен чат-пат се включва, сканира си за паразити, чисти си...
що се отнася до NOADWARE вижте например тук: http://www.adwarereport.com/mt/archives/000023.html - май е гола-вода
цитат: (горе-долу точно преведен )
продукт, който не успя да открие истински real adware на нашия компютър, и вместа това се опита да ни направи на глупаци (или заблуди) с фалшиви съобщения
Прочетох статията и съм съгласен до някъде, защото скоро пробвах и пуснах програмите в обратен на обичайния ред - пъро NOADWARE и после Ad-Aware - получи се каша .. но някак си нещата станаха въпреки това...
В този сайт номер 1 е Spyware Eliminator 4 смятам да я тествам...
и мен ме глождеше съмнение - всеки ден я пускам и всеки ден намира ама мин. по 13 гадинки.
Аз също я дръпнах.Обаче това -ъпдейтните, какво значи.упдате ли дето е .Откри ми и искам да влезна в карантината-обаче ми казва да я платаПървоначално публикувано от Vandal
Ще съм ви благодарна -ако ми малко разясните