не,иска win2k и нагореПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
не,иска win2k и нагореПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
Аз временно се оттеглям от експериментите . трябваха ми спешно пари за документи и се наложи да продам компа
а аз си нося Мирандата на флаш-драв и си я ползвам араунд да уърлд
не знам за вас, ама аз съм си с miranda от доста време насам и нямам почти никакви сериозни забележки, и много съм доволен от големия брой функции които се предоставят на потребителя, за разлика от други такива програми
Нещо новия QIP ми харесва повече, отколкото очаквах... ще видим докога
Първи въпрос: Има ли настройка съобщенията да се изпращат с Double Enter (не с Enter или Ctrl+Enter) ?
За съжаление такава възможност няма. Като гледам коментарите в официалния форум на QIP - засега не се и предвижда такава функция.Първоначално публикувано от Slero
Дай друг въпрос...
Новата?? Да не ползваш някакъв skin? Щото стандартните иконки за статуса на QIP никога не са се променяли - те винаги са били копие на тези от ICQ5...Първоначално публикувано от XaMaB
Миранда -> Lammzzz
Qip -> 1337
Някой знае ли дали може QiP да показва Мириндаджиите с различна иконка?
Не може. Показва само QIP-аджиите с различна... :unk:Първоначално публикувано от DeathKnight
Един недостатък, ако знаете настройка за него, кажете - аз не можах да намеря:
Няма режим "Sticky", т.е. прозореца на QIP да се "саморисайзва" и "залепва" в края на desktop-a, като го ограничава по този начин (имам предвид, след това при максимизиране на прозорци да ползват само ограниченото от QIP пространство). Не знам дали се изразих много ясно...
Има ли начин това да се постигне с Миранда? Рових се за някой plug-in, но не открих :-?Първоначално публикувано от Slero
Да, има такъв начин, и то с два съвсем различни plugin-a:Първоначално публикувано от Ско
Docking
Snapping windows
И двата работят - тествах ги току що.
Промяна:
Впрочем, самата Miranda трябва да си има вградена такава функция - хвани я с курсора на мишока и завлечи прозореца й максимално вдясно на екрана да видиш какво става...