Някой мойе ли да ми каже как да накарам WinXP по специално Kaiowas да стартира винаги autoexec.bat при стартиране на WinXP* ( Kaiowas ).* *
* Благодаря ви предварително.![]()
Някой мойе ли да ми каже как да накарам WinXP по специално Kaiowas да стартира винаги autoexec.bat при стартиране на WinXP* ( Kaiowas ).* *
* Благодаря ви предварително.![]()
"Kaiowas" = KAIOWAS Server 3.47?
Ако е така, не виждам какво трябва да чоплиш по autoexe.bat - нали питаш за ХР, това е нещо различно от 98...
Ако не се стартира като сървиз (не ми се вярва, но все пак питаш), сложи си го в HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services - направи си нов ключ и си сложи в него пътя към .exe-то или каквото е там.
Или за по-лесно в HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run - пак с нов ключ и си сложи в него пътя към .exe-то!
Успех!![]()
Значи става вапрос за Kaiowas server ver 3.33* и проблема ми е че не ми стартира autoexec.bat т. е.* kaiowas - клиент* ме орязва и не стартира самия бат фаил.
Като задам autoexec-a като startup програма на клиента (kaiowas) ми дава грешка при стартиране №32 .
а на мен ми трябва в конкретна ситуация* при рестарт на комп-а да се стартира и споменатия bat-фаил.
Все пак благодаря* ** * * * * * * * * * Nickson