Първоначално публикувано от
Jenny Докато чакаме
Ники Иванов да направи пробите и да напише резултатите (за мен лично е много интересно какво ще покажат те), малко offtopic//
Avis, има ревю-та и сравнителни таблици на тези двете и на още няколко програми
тук. (На някои от продуктите са излезли по-нови версии, така че не е много актуално според мен, но все пак е някакъв ориентир.) Странното е, че по форумите мненията са доста разнопосочни, като че ли повечето са за CloneDVD на SlySoft.
Конкретно за двете CloneDVD, аз лично се потрудих преди време да ги инсталирам и погледна. Заинтригува ме възможността на тази на DivX studios да разделя DVD-9 на два DVD-5 и за съжаление вторият диск за нищо не ставаше, така че се отказах.
За премахване на защити засега съм се спряла на DVD Shrink и напоследък на DVDFab Decrypter, която премахва Sony ARccOS. Основно, защото са безплатни. Е, ако не става с тези двете, ползвам целия* известен арсенал
Можеш да не приемаш мнението ми за 100% меродавно, защото не се занимавам основно с архивиране на DVD-та*
FearMe, така си е, прав си, ама все пак - сватба е това. Майсторът на дисковете би трябвало да се съобрази каква подложка ползва.