трябва ми прогерамка която да гаси и пуска компа през определен период от време... например спира го в 18 и го пуска в 18:30 и после го спира в 8 на другия ден
трябва ми прогерамка която да гаси и пуска компа през определен период от време... например спира го в 18 и го пуска в 18:30 и после го спира в 8 на другия ден
ако ще го пускаш винаги в един и същи час си го настрой от биос-а
за спирането добави scheduled task командата е "shutdown"
иначе вече е разисквано това и съществува програмка която автоматизира този процес, потърси...
Може и хардуерно.
Продават за по около 10 лева в електро-материалите едни таймери, които се слагат на контакта и спират/пускат тока.
Могат да се настройват за 24 часа напред през 15 минути минимален интервал.
само дето след 10ина "хардуерни" спирания прозорците ще са толкова забозени, че няма да тръгват![]()
http://www.softpedia.com/get/System/...hutdown-Tools/
например...
Да питам...преди да пишем тук не трябваше ли да пишем в
например...Results 1 - 10 of about 1,500,000 for schedule sleep mode windows. (0.39 seconds)
mmm дам с хардуерни спирания не е най подходящото решение мен ми трябва за месеци напред
то дда не попита човек :П
за спиране ползвай Switch Off
http://www.tucows.com/preview/246415
а за пускането както ти предложиха - BIOS -a
вече пробвах почти нищо от линка,по долу не ми върши работа ... от биоса също немога едно.че има парола,друго че няма да си играя постоянно да влизам в биоса и да настройвам различни времена такава е ситуацията,че трябва да се спира и пуска през определен период от време, който също да бъде променян за различните дни от седмицата,месеца
Добре де, драги ми connect, понеже не си чел предишната дискусия, да ти задам и на теб въпроса: КАТО ТИ Е ИЗКЛЮЧЕН КОМПЮТЪРА, каква програма ще се стартира та да ти го включи, би ли ми обяснил? Нема ток в харда, нема в процесора, нема в паметта., щото нали си го загасил!?!
ами нзн за коя тема става въпрос ... но компютъра трябва да се включи и изключи сам питах има ли начин ако е НЕ ок ....Първоначално публикувано от Black Adder
след като:
значи не можеПървоначално публикувано от connect
точка по въпроса