Този файл не се отваря с Autocad, както писа Black Adder, този тип файлове са наш български формат и се отваря пак с наши си български програми, с които работят геодезистите.Първоначално публикувано от homeoflove
Този файл не се отваря с Autocad, както писа Black Adder, този тип файлове са наш български формат и се отваря пак с наши си български програми, с които работят геодезистите.Първоначално публикувано от homeoflove
Ако обичаш, спри да ръсиш мозък за неща от които милиграм не разбираш. Задаваш въпроси от елементарно естество, но чудно защо се обаждаш по теми от преди месец, че на всичкото отгоре и крайно некомпетентно.Първоначално публикувано от homeoflove
Един път те питах - брой постинги ли гониш или що?
Little_Alien, не съм много вещ в тази програма, но мисля че има кой да помоля да презапише файла, ако искаш пиши ми на PM да ти дам е-маил където да ми пратиш файла.
Ако искаш мога да ти ги конвертирам - изпрати ми ЛС.
Уважаеми колеги, форматите CAD(1..4) са наистина български и са съставени от български програмисти преди 15 години с цел да се установят правила на обмен на данни между самите геодезическите фирми и държавата. Същественото в тези формати е, че в тях се съдържат както графични, така и семантични данни (собственост, собственици, права, сервитути и др.). Специално за системата АКСТЪР мога да Ви уверя, че всеки може да получи за един месец пълен, но срочен ( пробен) лиценз с цел "да не купува котка в чувал" и ако му хареса софтуера - да го купи. По този начин може да се реши и проблема на "дядото от Димитровград макар и за месец.
office@acstre.com