Преди няколко дена дадоха на дядо ми (който е архитект) два *.CAD файла. Въпроса сега е с какво да ги отворя, че да му покажа какво има вътре. Оказа се, че autocad-а, който имам инсталиран не иска да ги отвори, а нито дядо ми, нито човека, който му ги е дал, не могат да ми кажат на какво са правени... Ясно е, че са някакви чертежи, но и на идея си нямам с какво да ги отворя.
Ако някой има някаква идея, ще се радвам ако я сподели тук. Готов съм да свалям и експериментирам с каквото и да е, че дядо ми вгорчи вече живота...
Мерси предватително.
До тука разследването установи, че файла е CAD4, каквото и да значи това... Остава въпроса с какво да го отворя...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Прав си @ViK, това са CAD програми, работещи с DWG и DXF файлове! В такъв случай е наистина по-добре помощ от геодезическа фирма и кутия бонбони ще свърши работа! Не мисля, че в общината ще му обърнат внимание за такава услуга.
Прав си @ViK, това са CAD програми, работещи с DWG и DXF файлове! В такъв случай е наистина по-добре помощ от геодезическа фирма и кутия бонбони ще свърши работа! Не мисля, че в общината ще му обърнат внимание за такава услуга.
						 Първоначално публикувано от Lupus
 Първоначално публикувано от Lupus