3D филми , свалям от замунда , но са много малко като избор , в 3dtorrent може да има голям избор ,имам регистрация там , ама трябва да плащаш такса за да сваляш.
3D филми , свалям от замунда , но са много малко като избор , в 3dtorrent може да има голям избор ,имам регистрация там , ама трябва да плащаш такса за да сваляш.
А безплатен сайт за сваляне на 3D филми няма ли освен zamunda i arena
Имам Samsung 32d6510.
Искам да попитам как точно да пусна 3Д филм. Някои от филмите, които тегля, тръгват, но картината е разделена на 2 части. Съответно линк или нещо подобно ще ми е от полза.
Още се уча и затова благодаря на всеки, който даде своето мнение.
На дистанционното управление трябва да имаш 3д бутон от които да избираш режима на гледане.
Благодаря много за бързите отговори. Всичко се получи.![]()
![]()
Здравейте ,искам да попитам мога ли да гледам 3Д филми на телевизор SONNY BRAVIA KDL-42EX410, който не е 3Д,през wd tv live player
Няма да стане.Първоначално публикувано от venci845
Може да гледа анаглифни филми с red/cyan или green/magenta очила.
Мерси.Само как да разбера кои филми са анаглифни , и от каде да ги тегля.
Може да погледнеш в zamunda.net там като отвориш съдържанието на филма пише с какви очила се гледа.
3DTorrents.org също е безплатен тракер.Първоначално публикувано от pepi_pleven
Последната ми придобивка от там - концерта на Скорпионс на15-ти април, 2011 г. в Саарбрюкен, Германия, записан с 11 камери използващи последните 3D технологии и 5.1 DTS-HD MA звук.
42.6 GB 3D Blu rey диск за 10-12 часа на харда - от това по-безплатно, здраве му кажи!![]()
Първоначално публикувано от amigo7674
От около месец-два време има и youtube 3D канал към сайта! Клипчетата там са реални 3D. Основната галерия към сайта е насочена предимно към анаглифния формат, по достъпен е за момента из света а и от софтуерна гледна точка е по-лесен за изграждане. Имам обаче и 3D галерия вътре във самия сайт ( http://3d-universe.net/Aditional/aditional.html), където можеш да си избереш по какъв 3D начин да гледаш снимките, надявам се да ми остане време да пусна тази опция във една отделна подгалерия към сайта.
Относно субтитрите лично аз директно не мога да помогна, поне не пряко. Старая се сайта да бъде "чист" и от тук се налага да не разпространявам пиратски софтуер, съответно филми и субтитри за тях. Аз като потребител и администратор на сайта не е редно да го правя, виж ако някои потребители си направят евентуално тема във форума за субтитрите е друго нещо :rolleyes:.
Няма как трябва и с това да се съобразявам![]()
Не остава свободно време да го довърша и оформя добре сайтчето, но щом има мерак ще стане![]()