ЗДРАВЕЙТЕ
ИМАМ ТВ SAMSUNG UE40D6530.4ЕТОХ 4ЕТОХ АМА ТАКА И НЕ РАЗБРАХ.3Д ФИЛМИ КАКШИ ФРОМАТИ МОВЕ ДА МИ ПЛЕЙВА ТВ-ТО ПРЕЗ ВАНШЕН ХАРД ИЛИ ФЛАШКА.
ЗДРАВЕЙТЕ
ИМАМ ТВ SAMSUNG UE40D6530.4ЕТОХ 4ЕТОХ АМА ТАКА И НЕ РАЗБРАХ.3Д ФИЛМИ КАКШИ ФРОМАТИ МОВЕ ДА МИ ПЛЕЙВА ТВ-ТО ПРЕЗ ВАНШЕН ХАРД ИЛИ ФЛАШКА.
Влади, с телевизора ти е дошла и една дебела книжка с инструкции. Та там ясно е написано всичко. Няма да можеш да плейвъш BluRay съдържание, както и DVD освен ако не кликнеш директно върху vob файла.
Някой знае ли нещо за тези очила, дали ги има в България и въобще. Сайд бай Сайд гледат и нямали проблеми с цвета като анаглифните Glascope.
http://strangedimension.com/glascope.html
С тях се гледа стеро супер без 3 д телевизор и двд.
http://energy-torrent.com/browse.php?c31=1&incldead=0 Тук има около 70 3D SBS филма.
И благодарение на MOTLEY всеки ден се увеличават!
Ще се увеличават, докато им писне на хората да теглят ментета!
Като имате предвид, че премиерата на Епизод 1 от сагата "Междузвездни войни" в 3D /конверсия на стария релииз с добавени нови сцени, заснети в 3D/ ще бъде на 10.02. догодина, познайте от първият път, кой от 6-те епизода в енерги-торент тракера е 3D?
Star Wars : Episode 1 3D - Official Trailer [HD]
Ето и един образцов Бай Ганьо коментар!Откъде да дръпнем ОРИГИНАЛ??НЕ каза нищо нито от къде нито колко филма има?95% от хората тук нямат машини да гледат пиратско 3D BD (original)!Съмнявам се че някой ще даде 50лева за един шибан БЛУ РЕЙ!!!Голям филм като М-войни се гледа на КИНО!George Lucas преди няколко години Е бил ебати балъка да прави конверсия с добавени нови сцени заснети в 3Д!
Пич, имам същия телевизор и след девет дена борба, успях да видя хубаво 3D. Проблемът ми беше същия като твоя - гадните черти отстрани. Видеокартата ми е ATI HD5650. Просто зададох само телевизорът да ми е монитор. След това от настройките на видеокартата разпънах екрана на телевизора до максимум. Описвам пътя /но първо трябва да е зададен само телевизорът за монитор/: От контролния панел на Ati се избира Desktops & Displays, десен бутон на телевизора долу в полето Please select a display, избира се команда Configure, следва избор на таб Select Options и се задава Overscan да е 0%.Първоначално публикувано от julisimo
Искам само да кажа, че гадното Ati ми е на лаптопа. Компютърът, който е с NVidia пусна 3D-то от раз - без никакви настройки. Пробвах тоя прехваления Pod Player - боза. Всичко си ми върви идеално с KMPlayer. Сега боря субтитрите. Но и тях ще оправя.
Успех!
На TV Sony Bravia KDL-40NX710, май не могат да се гледат 3D филми директно през LAN по DLNA, обаче, много ми е интересно- ако някой е запознат- как тогава от интернет същия този ТВ самичък плейва 3D клипове '3D experience' има един линк от менюто на телевизора и там нещата се получават?
През DLNA и медиа сървър през PS3 някои неща на 3D вървят на телевизора, обаче 3D субтитри до сега не съм успял да видя
Ползвам Wild Media server отскоро. Доста е по-добре от PS3 Media Server, ама за съжаление е платен.
Здравей! Как става миксирането при SBS 3D филмите? Като го пусна от AllShare или USB ми дава неподдържана резолюция (3 хил. и нещо на 1080) мисля, че толкова беше. Аз съм със Samsung UE40D6530 Фърма ми е 1011, а вече има 1017, но не смея да го заредя все още (може и това да е причината да не ми вървят SBS 3D филмите) Иначе от Explorer 3D ми вървят 3D филмчетата
Няма как през All Share да пуснеш подобен Full SBS 3D филм. Трябват ти тези, които са Half SBS.
Здравейте, трябва ми покана за http://hd-torrents.org. Моля помагайте![]()
Здравей, прочетох за проблема ти със субтитрите на Аватар. Аз също имах проблем със субовете на филми , когато ги пусках чрез HDMI от лаптопа на телевизора си -Самсунг 32D6000.Виждаха се двойни или размазани. Проблемът се решава чрез ffdshow video decoder , който се поддържа от някои плеъри - например BS player. Влизаш в настройки на BS playerПървоначално публикувано от seslava1983
->филтри -> ffdshow video decoder -> има опция stereoscopic, отмяташ и чрез съседната опция paralax нагласяш разстоянието между двете страни на субтитрите, за да съвпаднат при 3D образа. Пробвано е на филми SBS ,т.е с вертикално разделена картина, работи идеално / паралакс обикновено е на - 0.4 или - 0.5/. Става за всички най-обикновени субтитри,които си тегля към 3D филмите. Иначе, когато филмът е на флашка, проблем няма , тръгват си идеално без настройки субовете.Трябва само да са с абсолютно същото име като филмовия файл.
Успех и ENJOY![]()
Здравейте,
Имам един проблем със субтитрите. Записвам си 3Д side by side филм на флашката, пускам на телевизора (LG LW4500), всичко е точно 3Д тръгва, но субтитри не се зареждат.
Файловете са с идентични имена (като преди това са конвертирани с 3D Subtitler).
Пробвам с MKV merge GUI, но четох, че тази програма само добавя субтитрите към "контейнера" на .mkv-то.
Някой да знае как да подкарам субтитрите?
Какъв формат са субтитрите.Трябва да са srt.
След като ги мина през 3D Subtitler излизат 3 файла - .idx, .sub и .xml.
И трите са с еднакви имена във фолдъра на USB-то.
Edit: пробвах да конвертирам от .idx в .srt, но е някъв ад, всяка буква трябва да се калибрира...