Страница 9 от 28 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 418
Like Tree16Одобрявам

3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Re:3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

vandreev, изтегли си Пиратите 4 от Арената или от Замунда. Някакви си 13-на GB е рип-а.
    Аудиото даже е в АС3 формат, така че директно го пускаш от флашка или външен хард на ТВ-то, без грижи за звука.

https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=276603&hit=1

2.  

3. Тук е от
    Aug 2011

МЕРСИ дърпам го в момента утре ще пиша как е

4. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от vandreev
    ... дано някой истински филм 3Д е по добър че малкият е много разочарован че не изскачат пред него
    В интерес на истината, и в Пиратите няма много от това "изскачане". Не случайно Панасоник и компания, както и Камерън, критикуват Холивуд, че снимат в 2D и след това конвертират готовият филм в 3D формат.
    На твоят малък, голям фен на 3D киното, стига да му са интересни, бих препоръчал научно популярните филми за космоса и океаните в 3D на IMAX, History HD и National Geographic.

Във филма за телескопа Хъбъл, например, "изскачането" е толкова ефектно, че сякаш черната дупка заснета във филма се върти на метър пред екрана ти!

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от vandreev
    E Много Благодаря, направих го , изкарах едно клипче на карибски пирати и е някакво мижаво 3Д но все пак е 3 Д С Км плеар го пуснах защото с Тотал Медия-та mkv файлчета не тръгват , дано някой истински филм 3Д е по добър че малкият е много разочарован че не изскачат пред него до суб още не съм стигнал но и тях ще гледам да ги изкарам

civica - не съм взел 1.4 HDMI , a съм със старият кабел
    Свали му Tron - Там ефектът е добър. Само имай предвид, че в началото (около 20-30 минути) е 2D.

6. Тук е от
    Aug 2011

Много благодаря на всички момчета за разбирането , свалихме пиратите но наистина няма много ефекти на мен ми хареса но дребният ... а и суб не можахме да изкараме излизат огромни и наполвина . може да е от КМ плеара с него гледаме защото с другите не извадихме образ рових в настройките но греда отново Бихте ли ми дали някакви линкове за тези филми за които говорите , защото си умираме за такъв жанр и ще се израдваме всички Аз не можах да ги открия в нета а в началото търсих именно нещо такова :D

7. Тук е от
    Feb 2011

Извинявам се но така и не разбрах какви филми трябва да сваля и как да ги запиша на флашката за да мога да ги гледам през Усб-то на телевизора.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2010

Този тракер http://www.3dtorrents.org/ е специално за 3D. Имам 3 инвайта

10. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

На мен ми деактивираха акаунта там само седмица след като се регистрирах, без да съм свалял каквото и да е... Не си губете времето с тях.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ами , нормално !

12. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Кое му е нормалното? В demonoid, където няма никакви изисквания за коефициенти и други простотии имам най-голям рейтинг... Тези "силови" мерки винаги са ми се стрували абсурдни. В случая 1 седмица просто бях на почивка извън града...

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо хората, които ще го ползват повече от тебе да не могат да се регистрират защото ти заемаш място?
    Ако беше натрупал коефицент със сигурност нямаше да те изтрият.
    Това по принцип говоря.
    Иначе да робуваш на някакъв ден до пладне 3D тракер за неща, които на 90% ги има и на други места не виждам смисъл.

14.  

15. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

През тази 1 седмица били ли са отворени регистрациите? - не са били! Тогава какво място съм заел? След тази 1 седмица щях ли да съм полезен на много други потребители? - Щях! Винаги поддържам добри коефициенти. Съгласи се, че никой нормален човек не прекарва всекидневно времето си в тракери, камо ли точно в един определен такъв!
    За да не spam-им повече, нека всеки сам си направи изводите. Всичко, което казвах е, че такива "драконови" мерки не са в полза на потребителите. Ако някой предпочита да поддържа профила си с месеци и накрая му го затрият за нещо толкова незначително... добре.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мерките ги поставят собствениците за да прилъжат някой друг "спонсор", който да си поддържа акаунта срещу заплащане. Затова не съм фен на подобни тракери.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Priest 3D BR-ISO с български субтитри

https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=278037&hit=1

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315420320[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от tougherty
    Добре де, защо тогава си играят хората да правят SBS след като същото може да се гледа направо от Блу-рей? И защо като пуснеш да гледаш блу-рей с пасивни очила без да си направил съответните настройки по софтуеър на плеъра нямаш 3D?
    1. SBS риповете на филми издадени на 3DBR дискове ги има по същата причина, заради която ги има XviD и DivX риповете на филми издадени на DVD.
    Не всеки потребител на даден тракер има необходимият хардуер за възпроизвеждането на 3D BR дискове. Отделно че чрез рип-а в mkv формат размерът на филмите се намалява до 10 пъти спрямо оригиналният, при сравнително добро качество на картина и звук, което улеснява значително свалянето.

2.За BR плеара ти няма никакво значение какви очила имаш.
    Никакви настройки не са необходими за възпроизвеждане на 3D съдържание от хардуерен плеар.
    Относно софтуерните такива, достатъчно е да се сложи отметка на автоматично възпроизвеждане в 3D при разпознаване на такъв сигнал.
    3D телевизорите от своя страна, също разпознават когато е подаден такъв сигнал и изкарват съобщението да се сложат 3D очилата.

Видео файловете в SBS не са 3D! 3D картината генерира самият телевизор, като наслагва двете картини в една, едва след като му се зададе това наслагване от 3D менюто му.
    3D картина може да бъде генерирана от всеки формат видео файл.
    3D BR не съдържат видео в SBS.

18. Тук е от
    Sep 2011

Възможно ли е да гледам 3д със субтитри имам 3д телевизор и Arcsoft TotalMedia Theatre 5..... . Филма е https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=278037

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 28 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Видео формати
    От didosl във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 26-02-12, 00:00
  2. ПРЕМЕСТЕНО: 3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 25-01-12, 17:45
  3. Програма за преработка на аудио формати на филми
    От зенит-е във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 28-12-11, 23:39
  4. Препоръчайте ми даунлоуд мениджър
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 11-08-04, 17:00
  5. Даунлоуд в мрежата
    От WISP във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 19-03-03, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе