Благодаря ти!
Тогава значи в момента имам вариянт 2: Кабел DVI-HDMI - по този начи ми беше свързан стария TV с компа. А компютъра е десктоп, но това означава ли че с този хардуеър ще мога да гледам 3 d филми на новия TV ; ))))
Благодаря ти!
Тогава значи в момента имам вариянт 2: Кабел DVI-HDMI - по този начи ми беше свързан стария TV с компа. А компютъра е десктоп, но това означава ли че с този хардуеър ще мога да гледам 3 d филми на новия TV ; ))))
Не мога да ти кажа на 100% , но може да пробваш с един подходящ филм и софтуерен плеър ! 3Д е много общо , има си варианти !
Е аз си взех Philips с позлатени (уж) накрайници от 30 лв за 3 метра.Първоначално публикувано от civica
Имаше HAMA 2 метра за 20, но не можах да се прежаля.
Първоначално публикувано от vandreev
Как реши, че му трябват кабел DVI-HDMI или преходник?! Написал е, че има HDMI и DVI... (в червено)Първоначално публикувано от civica
Май се обърка или аз се обърках вече.Първоначално публикувано от vandreev
Нали каза, че досега си свързвал през TV-Out - една кръгла букса?! Дай един search в google за различните видове интерфейси: DVI, HDMI, D-Sub, S-Video... попрочети първите резултати, които ти изкарва, виж и картинките.
Хвърлих боб ! Картата му няма HDMI изход , има 2 DVI !Първоначално публикувано от Shmi
![]()
Предположих, че си хвърлял... При положение, че човека пише, че има и реално се предлагат 9800 с HDMI... Например тази: http://ardes.bg/video-cards/componen...DR3+HDMI-11953
Хора мерси че помагате!
Видеокарта е точно тази: http://ardes.bg/video-cards/componen...R3+HDMI-11953.
Значи оказва се че имам HDMI, но за съжаление все още немога да подкарам 3D - или аз не правя нещо като хората или просто нещата отиват към нова видеокарта или кабел...
Добре , че поне се уточни каква е картата !
Я сега кажи какво правиш за да гледаш 3Д , с подробности - какво сваляш от тракера , какъв софтуерен плеър ползваш и т.н. !
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313958240[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313954928[/time]_________________________________________________Първоначално публикувано от bozhidarg
Виж и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47008.0.html .
Точно това трябва да се направи. 9800 не подържа HDMI 1.4 3D (frame packing). Трябва да се направи горното за да се пусне в check board 3D.Първоначално публикувано от bozhidarg
При възпроизвеждане на 3D BL от компютър с карта подържаща HDMI 1.4а изход, телевизора не тръгва в 3D режим докато не се зададат 24 Hz в контролният панел на картата.Първоначално публикувано от portokala123
Телевизора е LG LW650S, а картата GTX460. Филмите се виждат супер, но при игрите е голямо мазало. При DVI връзка, игрите са доста по-добре, но пък тогава не може да се активират да са в стереоскопичен 3D режим от видеокартата.
При мен с последната версия на TMT5 на Intel 2100Т само си пуска 24Hz, не се налага да съм ги задал от контролния панел. Мога да пробвам и на ATI-то как се държи. Игри не съм пробвал, не съм такъв мазохист че да играя игри на 24HzПървоначално публикувано от raziel66
На такава честота не мога да уцеля кръсчето да затворя някой прозорец пък камо ли да играя в таквъв режим. Иначе трябва да пускаш 720p на 60Hz това е за игрите по принцип стандарта.
Здравейте отново момчета , извинявам се за закъснението но нямах възможност да пиша до сега
Значи свалих от тук -http://www.hdkino.org/ и тук клипче http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php
Сложих и Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum 5.0.1.80
И от там нататък нямам идея как да я настроя видео картата , единствено влизам в секцията за 3Д настройки но няма настройка на 24Hz или друго както по горе е написано , изчетох дословно всичко но УВИ греда) Май ще се наложи да ми обясните като за идиот защото иначе ............
МЕРСИ предварително и дано не се смеете много![]()
vandreev, влизаш в конролният панел на NVidia и от настройките в менюто /в дясно на екрана/ кликваш на "Display" и на под менюто му "change resolution".
В таблицата с избор имаш два раздела - SD за HDMI връзката ти с ТВ-то и PC за монитора.
Именно в SD /HDTV/ избираш 1920 х 1080 резолюция, а от падащото меню в дясно - "refresh rate" 24 Hz. Това е за 3D възпроизвеждането.
Избора на вида рип си го правиш от менюто за 3D настройки на Тотал Медия-та. Или от телевизора.
Плеара си чете субтитрите без проблеми, но ги вади малък шрифт, без опция за уголемяване. Както са писали колегите по-назад, по-големи субтитри - чрез обработка в текстов редактор.
Дано съм ти бил полезен!
п.с. Сега видях в актулизираната страница на NVidia, че твоята карта я няма сред тези, които поддържат 3D възпроизвеждане. Ако наистина е така, 3D екстрите на Тотал Медия-та няма да са ти нужни. Можеш да подаваш сигнал към ТВ-то с който и да е плеар, а 3D картината да избираш от телевизора.
E Много Благодаря, направих го , изкарах едно клипче на карибски пирати и е някакво мижаво 3Д но все пак е 3 ДС Км плеар го пуснах защото с Тотал Медия-та mkv файлчета не тръгват , дано някой истински филм 3Д е по добър че малкият е много разочарован че не изскачат пред него до суб още не съм стигнал но и тях ще гледам да ги изкарам
civica - не съм взел 1.4 HDMI , a съм със старият кабел
Не ти е нужен hdmi 1.4 за това ! Но след време може и да ти потрябва , ако смениш техниката с по-модерна !
OK надявам се да се обновим по нататък
Сега свалих от замундата това- https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=246868&hit=1 но май пак не съм уцелил защото излиза си на ТВ 3Д но не е така както клипчетата по магазините в смисъл ефекта не е същиятЧетох за форматите но пак незнам какво 3д да търся да свалям за да има фул ефект ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314564830[/time]_________________________________________________
П.С И субтитрите не тръгват нормално страшно големи са и разделени не се четат изобщо , пускам го с КМ плеара