Страница 19 от 28 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 418
Like Tree16Одобрявам

3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re:3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

Цитат Първоначално публикувано от didkapan
    Това при mkvmerge, нали?
    Да.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от ironfist77
    а бе placidus това че с 4,80 си свалял 7 дена си е направо ПОДВЕЖДАЩООООООООООООО! 7 дена ама само по 10 гига на ден иначе с два филма по 35 гига и си свършил веднага. Написано е в общите условия Ти да не си рекламен агент на българския доставчик, че има и такъв.
    Не, не съм. Първо, информацията, която съм дал е на повече от година. Аз съм ползвал точно един път услугата, каквото ми е трябвало съм го свалил и не съм забелязал да има ограничение. Споделил съм места, които аз съм намерил и всеки може да прецени и да си направи избора сам. Второ, мисля, че сега има повече избор от тогава, така че можеш спокойно да си намериш от къде да сваляш и без да плащаш, лично аз си свалям от други места.

4. Тук е от
    Apr 2012

Как да гледам iso файл през плеара на тв самсунг

5. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

krasito05 има страхотен въпрос на който и аз с интерес чакам отговора А по правилният въпрос е: Как да гледаме ISO, DVD, BluRay и др. такива през DLNA на Тв-то ?

6. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    krasito05 има страхотен въпрос на който и аз с интерес чакам отговора А по правилният въпрос е: Как да гледаме ISO, DVD, BluRay и др. такива през DLNA на Тв-то ?
    През DLNA съм пробвал Аватар от stream-a с файл 00002.m2ts и суб.Получи се,но съм с рутер G и сече яко.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336143994[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    За "триене", само се премахва чавката от потока и готово.
    Това за аудио ок,а за увеличаване размера на суб.

7. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от krasito05
    Това за аудио ок,а за увеличаване размера на суб.
    За увеличаване размера на суб има два варианта, зависи дали е 2D филм или 3D.
    При 2D филм (обикновено .srt) това става най-лесно с Subtitle Workshop. След като инсталираш програмата и заредиш субтитрите, отиваш на Настройки - Настройки - Субтитри - Шрифт и си ги правиш какъвто размер искаш. След това задължително отиваш на Файл - запиши като... - SubRip и готово.
    За 3D филмите си инсталираш програмата 3D-Subtitler и там, след като заредиш .srt субтитрите ще видиш бутон за размера.
    Успех!

8.  

9. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

За увеличаване размера на суб има два варианта, зависи дали е 2D филм или 3D.
    При 2D филм (обикновено .srt) това става най-лесно с Subtitle Workshop. След като инсталираш програмата и заредиш субтитрите, отиваш на Настройки - Настройки - Субтитри - Шрифт и си ги правиш какъвто размер искаш. След това задължително отиваш на Файл - запиши като... - SubRip и готово.
    За 3D филмите си инсталираш програмата 3D-Subtitler и там, след като заредиш .srt субтитрите ще видиш бутон за размера.
    Успех!
    При мен нещо не се получава със Subtitle-Workshop ! Изобщо не намирам настройки за размер .

10. Тук е от
    Apr 2012

При мен нещо не се получава със Subtitle-Workshop ! Изобщо не намирам настройки за размер .
    Не може да не стане, ако следваш последователността, с която съм го написала. Сега ще ти ги снимам и ще ги постна като линкове.
    П.С.:
    Всъщност, колега прав си, това което съм го писала се отнася само за програмата. При .srt няма такава опция. Вариантите остават: опция на плеара, някъде трябва да имате в тв-то или направо на дистанционното бутон за субтитрите, вграждане на субтитрите с желания размер (отнема време), или ползване на други програмки, като например http://www.aegisub.org/, която има много повече свобода на действие - било за размер, цвят и т.н.

11. Тук е от
    Apr 2012

Не мога да инсталирам 3D-Subtitler

12. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Някой може ли да ми каже, дали е пускал 3Д субтитри през ДЛНА сървър ? и как се работи с тия програми "mkvmerge GUI" ; "3D-Subtitler 2.7.1.0" ; "tsmuxer" ; "srt23dass" ? Опитвам се с едната да направя 3Д субтитри а с другата да ги вградя в контейнера. Донякъде ми се получава. Ако ги отворя през плеър на компа ми показва две отделни картини и под всяка си има субтитри, обаче като пусна тв-то изобщо не ми намира субтитрите Иначе в руския медия сървър ми показва, че са вградени в контейнера... странна работа....

13. Тук е от
    Apr 2012

Някой може ли да ми каже, дали е пускал 3Д субтитри през ДЛНА сървър ? и как се работи с тия програми "mkvmerge GUI" ; "3D-Subtitler 2.7.1.0" ; "tsmuxer" ; "srt23dass" ? Опитвам се с едната да направя 3Д субтитри а с другата да ги вградя в контейнера. Донякъде ми се получава. Ако ги отворя през плеър на компа ми показва две отделни картини и под всяка си има субтитри, обаче като пусна тв-то изобщо не ми намира субтитрите Иначе в руския медия сървър ми показва, че са вградени в контейнера... странна работа....
    От опциите на телевизора изключваш субтитрите

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

spark33, може да се направят вградени, може и да не са. Аз лично не ги вграждам защото процеса отнема доста време. Щом ти излизат и на двата екрана на компа, значи си направил правилно 3D субтитрите, за дълбочината... с времето като пробваш различни варианти на буквите ще намериш тази, която най-много ти допада. Сега за пускането, когато си прехвърляш файла се увери, че името на IDX и SUB файловете са ти с еднакви имена с MKV-то, SRT го изтрий, или не го слагай в харда (флашката), нямаш нужда от него.
    За mkvmerge, вместо да ти обяснявам надълго и на широко си отвори youtube и потърси видеоурока, много е лесно, между другото на почти всички такива програмки има видеоуроци в тубата. Гугъла също ще ти отвори много места в бг пространството, където всичко е обяснено подробно и нагледно. И преди да правиш всички тези процедури, трябва да са ти синхронизирани субтитрите спрямо релийза, ти си знаеш де.

16. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

spark33, може да се направят вградени, може и да не са. Аз лично не ги вграждам защото процеса отнема доста време. Щом ти излизат и на двата екрана на компа, значи си направил правилно 3D субтитрите, за дълбочината... с времето като пробваш различни варианти на буквите ще намериш тази, която най-много ти допада. Сега за пускането, когато си прехвърляш файла се увери, че името на IDX и SUB файловете са ти с еднакви имена с MKV-то, SRT го изтрий, или не го слагай в харда (флашката), нямаш нужда от него.
    За mkvmerge, вместо да ти обяснявам надълго и на широко си отвори youtube и потърси видеоурока, много е лесно, между другото на почти всички такива програмки има видеоуроци в тубата. Гугъла също ще ти отвори много места в бг пространството, където всичко е обяснено подробно и нагледно. И преди да правиш всички тези процедури, трябва да са ти синхронизирани субтитрите спрямо релийза, ти си знаеш де.
    Много съм благодарен за отговора ! ... 00.53ч. ... нито вградени, нито невградени ги намира Тъпа история... как ли не пробвах... не знам вече какво да правя.... явно UE32D6500 не чете .sub + .idx ; .sup .... и всякакви други, които се опитвам да подкарам през DLNA

17. Тук е от
    Apr 2012

Много съм благодарен за отговора ! ... 00.53ч. ... нито вградени, нито невградени ги намира Тъпа история... как ли не пробвах... не знам вече какво да правя.... явно UE32D6500 не чете .sub + .idx ; .sup .... и всякакви други, които се опитвам да подкарам през DLNA
    Според мен трябва да се включи или изключи някаква функция на тв-то, но за Самсунг да кажат тези, които имат от тази марка.
    Другото, вградени субтитри не може да не тръгнат, защото след вграждане стават част от картината или т.н. hardsubbed, но имай предвид, че след вграждането не можеш да ги оправяш, редактираш, изместваш във времето и т.н. За вграждане ти трябва тази програмка: Ripbot264, но отнема доста време, да знаеш. На твое, място първо бих си огледала хубаво настройките и функциите, не може да не тръгва, явно нещо се пропуска. А нямаш ли мултимедиен плеар?

18. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Според мен трябва да се включи или изключи някаква функция на тв-то, но за Самсунг да кажат тези, които имат от тази марка.
    Другото, вградени субтитри не може да не тръгнат, защото след вграждане стават част от картината или т.н. hardsubbed, но имай предвид, че след вграждането не можеш да ги оправяш, редактираш, изместваш във времето и т.н. За вграждане ти трябва тази програмка: Ripbot264, но отнема доста време, да знаеш. На твое, място първо бих си огледала хубаво настройките и функциите, не може да не тръгва, явно нещо се пропуска. А нямаш ли мултимедиен плеар?
    Благодаря за отговора, но на мен не ми трябва такова вграждане. Аз говоря за друго вграждане, вграждане в контейнера. За това, което говориш ти наистина отнема страшно много време В случая при мен какво се получава. Имам 3Д филм със 2Д суб. И естествено субтитрите ме дразнят, защото не ги виждам когато стане фона бял и не мога да ги коригирам по никакъв начин

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 28 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Видео формати
    От didosl във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 25-02-12, 23:00
  2. ПРЕМЕСТЕНО: 3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 25-01-12, 16:45
  3. Програма за преработка на аудио формати на филми
    От зенит-е във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 28-12-11, 22:39
  4. Препоръчайте ми даунлоуд мениджър
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 11-08-04, 16:00
  5. Даунлоуд в мрежата
    От WISP във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 19-03-03, 13:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе