Момчета,ще започна с думите,че за мен има два вида задкомпютърни устройства.Щракалници,които киснат във Фейсбук и Скайп,и идват да те питат къде да си мушнат микрофона.Като им кажеш-отзад (имайки предвид,че буксите на предния панел някой е "забравил" да свърже)-се сърдят.Стабиляги,които могат да накичат дъното като коледна елха докато гледат мач с едното око,деколтето на комшийката с другото;държат бира в дясната ръка и вилица с мезе в лявата.И колкото да им е писнало-помагат с охота.Е,за съжаление аз не съм от втория тип и ще Ви занимая с въпросите си.
Спретнах си малко интелско компютърче с помощ от Форума и едно комшийче https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%B8%D1%8F.html,
но рама ми го хваща на 1333 MHz auto,задавам 1600,ама не ще.Волтажа ли да пипам?Между питанките да кажа,че рамът е на 1.35V,а го изписва на auto-1.5V.CPUто го пише зададено на 3.4GHz,а работи на 3800-3888 МHz при 1.12V.Уиндоусът пък го изписва не като четириядрен,а като двуядрен с различни стойности-"Intel(R) Core(TM) 3570K CPU @ 3.40GHz 3.80GHz".
Как да повиша рама на 1600?На колко,аджеба,е сетнат тоя процесор?
MB:GB Z77 DS3H,CPU:i5 3570K,RAM:Corsair 2x4GB 1600MHz 1.35V
пп От харда не съм очарован-Untitled Page,бута рейтинга на 5.9,при положение,че на другите компоненти е 7.6(не мога да се изфукам).От цялата конфигурация само той се чува да вие и стърже (и воят на жената от другата стая де).:D