хора, някой да знае кое е по различното при преинсталацията от флашка и от диск?
Благодаря предварително.
хора, някой да знае кое е по различното при преинсталацията от флашка и от диск?
Благодаря предварително.
Ми разликата е , че едното е от флашка а другото от диск. Сега малко по серизоно подходи и си задай въпроса грамотно. При преинсталация на какво ? Програма, операционна система?
Ми няма разлика (изключвам по старите версии като Windows XP където гимнастиките са много повече).
По-лесно ще ти е да преинсталираш със диск. Проблема при XP е , че след първият рестарт ако си направиш флашка по нормалният начин няма да я познае. Има хора които измислиха вариант да се буутва от флашката няколко пъти с различни буут менъджъри и се лъже инсталацията и работи но си е ужасно като упражнение.
P.S. Другият път си задавай въпросите по-коректно ... Ако беше написал има ли разлика в инсталацията на XP от флашка и диск, нямаше да пишем безсмислени постове и да си губим времето взаимно
абе не е чак толкова страховито, просто инсталацията е двуетапна и малко по-тромава...
аз пък мисля, че щом се прави мерка, спрямо оптично, то тогава си има оптично и няма смисъл да се прави мерка с оптично, тъй като оптично си е най добре, а ако няма оптично, то има юсб оптично, за това просто няма смисъл друго да се ползва. Ако щете пък ми вярвайте, много ми е зор на мен
Този вариант си протича като нормална инсталация и след това няма проблем да се буутва от хард диск-а
Инсталиране на Windows XP от USB Флашка - Блогове - FREE-ZONA.com
Новата версия (1.1) на WinSetupFromUSB. Има и change log (баси, като напиша чейнджлог слято ми прави angеl на емотикон)
Е, не бъди ехиден, де - има известно развитие по този въпрос с двата етапа...
Малко след средата на този пост: Kак да инсталираме Windows от USB, част 2 - Страница 48, конкретно:
'при всичките 1.0 версии няма нужда от второ стартиране от USB, това беше голямата промяна от предишните версии.')
Аз... не, че съм пробвал скоро
Този пост е редактиран от Karata; 10-12-13 в 23:35.
Сори, моля без явни линкове към Замунди.
kod
WinSetupFromUSB Supported Sources