Компютърът ми от известно време забива (не зная как е терминът, ама курсорът "замръзва") и само рестарт помага, но временно. Понякога проблемът се повтаря на всеки две-три минути и се налага да прекъсна работа и да говоря лоши думи[], понякога с часове или дни не се проявява. Вирус няма, поне доколкото NAV 2003 не показва и е ъпдейтван непрекъснато и съм изпълнила всички съвети относно последния вирус. Махах Рам, проверявах хардуер, драйвери, изобщо - всичко, което се сетих, ама полза - никаква. Няма да питам каква е причината, макар че ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам, ако го сподели.
Не съм преинсталирала Windows, защото ме е страх да не се наложи формат, а в момента това е недопустимо). Няма да се обидя, ако се смеете.
Молбата ми е да ми кажете първите няколко стъпки при преинсталацията.
Windows-ът е инсталиран по следния начин: първо 98SE, върху него XP Pro като update, после отново 98 SE като втора ОС (при това на същия дял).
Съжалявам за въпроса, и аз се срамувам от себе си, че го задавам, но толкова работа ми забави този проблем, който описах, че вече не мога и да мисля, дори не потърсих има ли подобна тема.[V]