Стана. Сега остава някак да премахна всички следи. Има го в изтеглени файлове- пратих го в кошчето и там го изтрих.
Благодаря на всички за съдействието, най вече на ivodivo и emil vasilev![]()
Стана. Сега остава някак да премахна всички следи. Има го в изтеглени файлове- пратих го в кошчето и там го изтрих.
Благодаря на всички за съдействието, най вече на ivodivo и emil vasilev![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-15 в 21:18.
Кажи на ivodivo, като се е включил дистанционно да ти настрои Архивиране и възстановяване на Уиндоус.И услугите с AVG ги няма нали?
ivodivo вече не е свързан. Няма ги услугите с AVG.
Как става това архивиране и въстановяване на Уиндоус?
Контролен панел\Система и защита\Архивиране и възстановяване (Windows 7) -> Архивирането (в Windows) не е настроено
Настройване на архивиране - изберете къде искате да запишете архива -> Запис на архива във -местоположение на архива - DVD RW устройство (D: )
Изборът е - Обнови или Запис в мрежата
При рестарт в началото ми дава избор на операционна система - Windows10 или възстановяване на 7
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-15 в 22:05.
Търсих линк ,където това е описано ,но не открих(Не ми е пред очите win10) ,при мен за win7 ----Контролен панел--> Система--->Защита на системата-->маркиране на диск С и влизане в Конфигуриране--->Отметка на Възстановяване на системни настройки и предишни версии на файлове -->OK
- - - - - - - - - -
И си помисли за ползата от Ccleaner .
Контролен панел\Система и защита
Тук имам следното:
Защита и поддръжка
Защитна стена на Windows
Система
Опции на захранването
Файлова хронология - (Записване на архивирани копия на файловете с файлова хронология, Възстановяване на файловете с файловата хронология )
Архивиране и възстановяване на Windows 7 - (Архивиране и възстановяване на Windows 7, Възстановяване на файлове от архивно копие)
Шифроване на устройства с Bit Locker
Места за съхранение
Работни папки
Административни инструменти
Имам инсталиран CCleaner
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-15 в 22:29.
За win10 трябва да го видя наживо за да се ориентирам.
Според мен CCleaner само бави компютъра ,без реална полза от него.
Явно трябва някой да дойде на място....и вероятно да жертвам записите от телевизора на HDD.
Знам, че CCleaner бави - писах го по-назад в темата...
Деинсталирах го.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-15 в 22:59.
Едно време като почнах да бъзикам уйндоусите, първото което научих е как се преинсталират. 10-ката на съвременен компютър се инсталира за около 20мин. До сега да си забравил няколко пъти за проблемите си.
Е па ко ти пречеше да метнеш един AVG Remover и да не бродиш из регистрите като улав
http://www.avg.com/eu-en/utilities
Следващият път като решиш да експериментираш с разни велики антивируси или друго, инсталирай си един Total Uninstall Professional Edition 6.3.4.100 ( то и сега не е късно, програмата анализира всяка предишна инсталация ) Така и твоята приказка ще завършва винаги с: "...и три дена яли, пили и се веселили"
Тук
Този пост е редактиран от Tommorow; 31-10-15 в 04:15.
Pat
Трябва да ми покажеш как става и от там вече се оправям сам.
??
Контролен панел\Всички елементи на контролния панел\Архивиране и възстановяване (Windows 7)??
Tommorow
Ти къде спа вчера , че не го написа по-рано?![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-10-15 в 07:57.
AVG Remover съм го ползвал и по нищо не се различава от деинсталирането през контрол панел.В това недоинсталиране и той нямаше да помогне.Инсталиране и деинсталиране си беше най-удачния вариант.
hristoslav2, моя контрол панел изглежда преглед по:Малки икони(горе вдясно се настройва),затова пътя който ти показах изглежда така. Иначе ако се научиш да си правиш точки на възстановяване и да възстановяваш по тях наистина ще си спестяваш време и нерви.Не си слагай излишни програми,една антивирусна ти стига.За точка на възстановяване може да минеш и без външно устройство.
Ето малко информация как става:
How to Create System Restore Point in Windows 10
https://www.youtube.com/watch?v=s8JHzLXN27w
Инсталиране на Windows 10
https://www.youtube.com/watch?v=UZqCo7b3WCU
Как да се конфигурира System restore