Някой да може да ми каже програмка за забавяне на бързо PC, за да мога да пускам по-стари игри.
Ако може да забавя в %ти, защото свалих една с 2степени и нищо не върши.
Някой да може да ми каже програмка за забавяне на бързо PC, за да мога да пускам по-стари игри.
Ако може да забавя в %ти, защото свалих една с 2степени и нищо не върши.
Трябва ти CPU Killer - програмката има и профили взависимост за дадена игра или приложение с колко процента от процесора да работи а през другото време ако се наложи бичи с празни цикли[:D]!
Точно за тази цел е правен емулатор на бавна ДОС-машина, с настройваема бързина. Поиграх си Диджер и Пакман - от времето на Правец16 и IBM XT.
http://sourceforge.net/projects/dosbox/
Благодаря много и на Milanoff, и на Gadget, и на injinera!
CPU Killerа ми свърши работа [], успях да си пусна warcraft2 (преди картата се местеше прекалено бързо), опитах се да пусна и WING COMMANDER 1, но графиката при анимациите, при полет, и при диалозите е с различна скорост и не става съвсем.
Свалих програмката препоръчана от injinera, но още не съм я пуснал, надявам се при нея да върви и WC1 []
Искам да попитам Самият Инжинер ли говори по радио Тангра в "Микрофон и мишка" преди година две за програми за кирилизация?
Свалих си Dosboxa супер е !!![:D][:D][:D] WingCommandera върви перфектно [^] върви по-добре отколтото на старата ми 486 машина[:D] refresha на монитора е 120Hz [:D] абе кво да ви разправям повече [:D][:D][:D]