Thorin , позволи ми да попитам кое точно няма SIM че , малко ми е любопитно..... не искам да се заяждам , но аз лично не знам да има нещо повече , може би единственно че няма възможност за Yahoo mesenger
Thorin , позволи ми да попитам кое точно няма SIM че , малко ми е любопитно..... не искам да се заяждам , но аз лично не знам да има нещо повече , може би единственно че няма възможност за Yahoo mesenger
Еми, BobyTT аз доколкото разбрах от клиента, не може да си едновременно вързан към ICQ-та, MSN-и, (А, няма IRC!)... или се лъжа. Какво, трябва да пускаш втора инстанция на клиента ли? То иначе файда че ги има тия, като трябва да излезеш и да пуснеш другия IM или да пускаш втора инстанция, и къде отива олекотеността когато пуснеш 4-5 инстанции, хм..?!
Не си разбрал правилно , можеш да включиш едновременно ICQ & MSN![]()
BobyTT, и как точно става тая работа, защото единствения начин, който открих е чрез две инстанции, и следователно се появяват две иконки на SIM в трея?
connection manegar->New connection->protocol MSN и това е пич , като въведеш данните и натиснеш финиш ще видиш на самият SIM като е отворен main панела листенцето на ICQ и пеперудата на MSN. Aйде честито!
хаха бобитт да не говорим приятелю за нашия приятел който скоро не съм го виждал онлайн, който е както ти сам знаеш изрод) в тези среди.
а относно тази версия на кюто дето обсъждате за пача е бъгава.
разкарайте я сложете си по добре
СИМ 0.9.2
Tai-Pan , до преди да корегират бъга си беше много готина версията а 0.9.2 не е файнал , така че е трудно да се каже че е по-добре....
така е. ама сега мисля че има нов бъг за невидимост.
или се лъжа?