Build#3916
Та как да разкарам куците реклами отдолу на прозорците дето се пиша месидж, че мноо куцо това. И тея пичове от ICQ Plus, ще изкарат ли скоро нова версия
Build#3916
Та как да разкарам куците реклами отдолу на прозорците дето се пиша месидж, че мноо куцо това. И тея пичове от ICQ Plus, ще изкарат ли скоро нова версия
Янко , аз и на един друг младеж писах , но нещо провайдера ми върна писмата , даи някой маил но НЕ на майл.бг ще ти пратя пача
Офтопик как ги зимате тея ICQta веееееее аре пиши на Qto
Аз имам ICQ2003a bild3777 тоя патч или някой друг ще работи ли на мойта версия ICQ.
Ама то и а версия ли излязла вече бе, ба маа му, пак съм назад с материала
Ми аз навремето рекламите винаги ги махах, като от директорията на ICQ-то махна http.dll(понеже там има два такива файла дето са мноо сходни в името, махам и двата). После отивам в регистрито и на autoupdate ключа на ICQ-то слагам да е No и готово. Няма реклами. Това всичкото се правеше преди да стартирате за първи път програмата. Инсталирате и веднага отивате да ги направите тия работи.
Предполагам все още ще става по този начин.
Значи пача е Н1 и е правен от един от корифеите на ICQ hackinga Венъм kayso , моля те качи го някъде в БГ пача че аз няма как да го направя....
Алфа е това бе Кайсо, събуди се ...
2003a, не 2003b ...
По старо е.
Boby, ако е пача на Ven000m, моля те ... не ми го хвали.
Аз искам да нямам реклами, но пък вместо това да чета името на кракера горе в дясно ... постоянно ... благодаря.
И всеки любопитен сопол, който застане зад гърба ми да вижда паролата ми ... не се получава. И това да определяш, като №1 ... просто не е истина.
Дръпни си този, който давам аз, деинсталирай си кюто, после го инсталирай наново, patch-a ... и ще е по-добре, уверявам те.
Великолепен е patch-a, перфектен.
Маха всички реклами без да слага допълнителни изгъзици или да понижава сигурността на IM-a
//edit
Ето го бе, ето го батко бе ... <font color="red"><==</font id="red"> За ламите ... това е линк.
BobyTT, не се чуди, това е от една тъпа реклама, тука в BG.
Malone аз ICQ не ползвам и си имам причини , а ВЕНЪМ го хвалех не като ПАЧ Н1 а като друго , свързано преди всичко с , придобиване на собственост върху UINs , и определено има защо да го праавя .... а иначе , който харесва ICQ клиента да си го поолзва...
абе дайте тоя пач и на мене nuct@abv.bg pls!
Да BobyTT, за това си прав. На UINs им разбира.
За тези му способности сигурно има защо да го хвалиш ... твоя номер прави впечатление.[]
Мислех, че говориш за куция му patch.
Не съм те разбрал, съжалявам.
[]
nuCT ами да ти хвана ръката и да ти го изтегля ...
Не виждаш ли линка който съм поставил, изтегли го ...
Малоне линка ти е леко прецакан.. nuCT пратил съм ти го...
....
ааа вече е оправен
Ще има секс във data.bg ... честно.
[}]
nuCT извинявай пич, data са виновни, не ти ...
Malone за кой номер ми говориш точно? И да ти кажа мойте номера нямат нищо общо с него Просто знам какво може младежа
tnx tnx са ще пробвам и ще го кача..