Build#3916
Та как да разкарам куците реклами отдолу на прозорците дето се пиша месидж, че мноо куцо това. И тея пичове от ICQ Plus, ще изкарат ли скоро нова версия![]()
Build#3916
Та как да разкарам куците реклами отдолу на прозорците дето се пиша месидж, че мноо куцо това. И тея пичове от ICQ Plus, ще изкарат ли скоро нова версия![]()
Янко , аз и на един друг младеж писах , но нещо провайдера ми върна писмата , даи някой маил но НЕ на майл.бг ще ти пратя пача
Офтопик как ги зимате тея ICQta веееееееаре пиши на Qto
![]()
Аз имам ICQ2003a bild3777 тоя патч или някой друг ще работи ли на мойта версия ICQ.
Ама то и а версия ли излязла вече бе, ба маа му, пак съм назад с материала![]()
Ми аз навремето рекламите винаги ги махах, като от директорията на ICQ-то махна http.dll(понеже там има два такива файла дето са мноо сходни в името, махам и двата). После отивам в регистрито и на autoupdate ключа на ICQ-то слагам да е No и готово. Няма реклами. Това всичкото се правеше преди да стартирате за първи път програмата. Инсталирате и веднага отивате да ги направите тия работи.
Предполагам все още ще става по този начин.
Значи пача е Н1 и е правен от един от корифеите на ICQ hackinga Венъм kayso , моля те качи го някъде в БГ пача че аз няма как да го направя....
Алфа е това бе Кайсо, събуди се ...
2003a, не 2003b ...
По старо е.
Boby, ако е пача на Ven000m, моля те ... не ми го хвали.
Аз искам да нямам реклами, но пък вместо това да чета името на кракера горе в дясно ... постоянно ... благодаря.
И всеки любопитен сопол, който застане зад гърба ми да вижда паролата ми ... не се получава. И това да определяш, като №1 ... просто не е истина.
Дръпни си този, който давам аз, деинсталирай си кюто, после го инсталирай наново, patch-a ... и ще е по-добре, уверявам те.
Великолепен е patch-a, перфектен.
Маха всички реклами без да слага допълнителни изгъзици или да понижава сигурността на IM-a
//edit
Ето го бе, ето го батко бе ... <font color="red"><==</font id="red"> За ламите ... това е линк.
BobyTT, не се чуди, това е от една тъпа реклама, тука в BG.
Malone аз ICQ не ползвами си имам причини , а ВЕНЪМ го хвалех не като ПАЧ Н1 а като друго , свързано преди всичко с , придобиване на собственост върху UINs , и определено има защо да го праавя .... а иначе , който харесва ICQ клиента да си го поолзва...
![]()
абе дайте тоя пач и на мене nuct@abv.bg pls!
Да BobyTT, за това си прав. На UINs им разбира.
За тези му способности сигурно има защо да го хвалиш ... твоя номер прави впечатление.[]
Мислех, че говориш за куция му patch.
Не съм те разбрал, съжалявам.
[]
nuCT ами да ти хвана ръката и да ти го изтегля ...
Не виждаш ли линка който съм поставил, изтегли го ...
Малоне линка ти е леко прецакан.. nuCT пратил съм ти го...
....
ааа вече е оправен![]()
Ще има секс във data.bg ... честно.
[}]
nuCT извинявай пич, data са виновни, не ти ...
Maloneза кой номер ми говориш точно? И да ти кажа мойте номера нямат нищо общо с него
Просто знам какво може младежа
![]()
tnx tnx са ще пробвам и ще го кача..