Прави ми лошо впечатление напоследък , масовото навлизане на децата в рекламите. Все си мисля , че не е редно. Как мислите Вие?
Прави ми лошо впечатление напоследък , масовото навлизане на децата в рекламите. Все си мисля , че не е редно. Как мислите Вие?
Не виждам проблем, нямам нищо против.
Стига да се спазва благоприличието няма проблем.
Че защо не. Освен това не е 'използването', а участието... защото иначе може да се каже и 'употребата'....
Ако искат да използват и дресирани таралежи, всеки си преценява според рекламната си стратегия и целевата аудитория, само а не разбрах, това какво общо има с Windows, та е пуснато тук? Или съм изпуснал някоя супер извратена реклама на Microsoft с дечица?
А за бабичките какво ще кажем?![]()
точно толкова , колкото и "ходитли ли сте в казармата"Първоначално публикувано от Black Adder
като е гарга - нека да е рошава.
Темата първоначално беше пусната в секцията Windows, после явно някой от админите я премести където й е мястото. Това има предвид Black Adder.
Аз съм против. Това е експлоатация на детски труд и неправомерно публикуване на лични данни (никой няма право да заснема или публикува материали за трето лице без неговото съгласие).
нямам нищо против, по скоро ми е неприятно като седнем да вечеряме да започнат реклами от сорта:
-уринирате ли често
-дамски превръзки
-или пък за диария
izwerga, не знам защо се правиш на ударен с мокър парцал. Много добре знаеш къде и в кой раздел си пуснал темата си. И че мястото и не беше там.Първоначално публикувано от izwerga
Не съм модератор, но като вляза в раздел Windows, не очаквам да прочета питане за памперси.
Верно, че имам 3-4 постинга изтрити напоследък, но пък не съм от хората дето ще мълча като ме правят на балък, па ако ще и да ме лишат от удоволствието да помагам на по-малко знаещите.
Принципно трябва да има правила за снимането на деца. Колко часа максимум е снимачния ден , да им се осигуряван разни неща по време на снимките . Не знам точно , не съм запоснат. Та ако всичко е по правилата , защо не ?
Интересно ми е, колко ли са му дали на оня дето разправя , че има проблеми с излитането на самолета ?
Трябва да е адски много.
Аз и за 10000000 не бих го изръсил тва в национален ефир![]()
По принцип , идеята ми беше ,  "одобрявате ли" , от гледна точка на въздействието им и начина на правенето им. В смисъл , някои от тях са нагледен  , обсолютно "free" материал за педофили (показват се момичета и момчета по бельо), други проповядват , че само истинските майки ползват определен продукт за малкото си детенце , трети пък са насочени дирктно към психиката на най-малките (а те определено вярват доста повече от нас) показвайки колко силни ще станат като (най-вече) консумират определен продукт и ей такива работи , а не за това дали експлоатират труда им и по колко точно.
Както и да е , засега е явно , че повечето подкрепят рекламите в които участват деца.
Добавено: lada2107 , кой знае , на неговата възраст може и да е вярно , ако 40 г. вкарва самолета в еднин гараж![]()
Някак си не ми харесват рекламите с деца, по-точно казано не ми харесва използването на техния образ с цел по-силно въздействие, когато рекламираният продукт не е за тях (т.е. 99% от случаите). А чисто визуално, силно неприятни са ми лица от женски пол над средната възраст, упорито борещи проблемите с храненето, двигателния апарат, а да не забравяме и прането.![]()
Аз нямам проблеми с никакви реклами понеже не гледам телевизия![]()