Какво ще препоръчате, като най добро, което може да се купи в БГ.
За сега съм се насочил към Logitech MOMO Racing Wheel дето е със скоростен лост и педали.
Вие какво ще кажете?
btw. Тоя Logitech все пак от къде мога да си го купя ?
Какво ще препоръчате, като най добро, което може да се купи в БГ.
За сега съм се насочил към Logitech MOMO Racing Wheel дето е със скоростен лост и педали.
Вие какво ще кажете?
btw. Тоя Logitech все пак от къде мога да си го купя ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.
Вие какво ще кажете?
<div align="right">Originally posted by Кайсо - 22/06/2004 : 13:34:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
//offtopic
Немал време...
Работил...
На Елена не иска да идва, зает бил...
Долни лъжи
//offtopic
LOLL
остави Королата, тя бензин има. Само дето ако я шибна в някоя стена с 200 едва ли с "R" ше се ресетне [:D][:D][:D]
Иначе определено това ше е воланчето, даже вече се навих. То май по-добро няма
Как да пробвам по точно Ако ми кажеш къде във Варна има подобно нещо и да го дават да се пробва, да паля колата и да отивам. Пък другия път почерпката е от мене
Logitech MOMO Racing Wheel - v magazinite na D&G go ima!
Вече си го представям Кайсо как тича към D&G [:P]
Не само че притичах до D&G, че са ми на 100 метра от офиса, ами и днес сутринта си капарирах един брой от горепосоченото. Казаха ми утре след 11 да ходя да си го търся [^]
Само ме притеснява факта, че е точно от D&G, за съжаление се оказа, че никъде другаде не щат да ми примат поръчката за такава екзотика, камоли пък да ми я докарата за другия ден [)][]
P.S. Крайна цена с ДДС 271 лв. Мисля, че е добре имайки предвид, че ДДС си го ползвам после
Аз лично такова нещо не бих взел без да пробвам.Един познат така направи и беше разочарование
Незнам твоя познат какво си е купил. Обаче това е ненормална работа !
Направо откачих тука [:D]
Мога да кажа само едно нещо - нека всеки racing фен да получи за коледа и нова година поне едно такова кормилце. На всеки го пожелавам
Всеки си знае и преценява.Аз лично не бих дал 280 лв.Да ти е честита новата придобивка
Честито и от мене!
А как се справя кормилцето по отношение на чувствителността?