Първо това по-долу ми е компютъра:
AMD 3000+
Asus A7N8X-E Delux
512 MB DDR400 V-Data
MSI Radeon 9800 Pro
И сега по същество. Купих си още една платка 512мб Рам на Inferion или нещо подобно, след като я поставих заедно с моята старата на двата слота, компютъра започна да прави някой странни неща. Работи, показва че е 1024мб Рам, но на няколко пъти изведнъж се показва познатият син екран и изписва следното:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
след което има изписани някъкви неща и продължава накрая:
Technical Information
***STOP:0X0000000A (0X01A86144,0X00000002,0X00000001,0X804E14AB)
Beginn dump of physical memory
Physical memory dump complite
И при опит за каквото и да е било оправяне не става. Оправя се само с рестарт. Незнам дали има нещо общо, но забелязах на два пъти го направи при пусната музика с Winamp и през това време отварях страници в интернет. Помислих да не би при ъпдейт на биоса да се оправи, но уви не. Прейнсталирах и драйвера на видеокартата който е версия 4.12 , но пак го направи. Никога преди не съм имал такъв проблем, когато компютъра ми беше само с една платка 512мб Рам и работеше на единият канал. Пробвах при игра дали ще се покаже проблема, но не.Играх два часа на NFSU2, през което време интернета беше включен и теглех разни неща и никакъв проблем.
Може ли някой да ми каже от какво се получава така и как да го оправя, че направо се побърках вече. Благодаря предварително