Значи купих си аз 160 ГБ Баракуда и с 220км. полетях към нас и с кеф я поцнах на PC-то ми. Закачих я и си я форматирах както си желаех, форматирах я под Windows XP, свалих стария хард сложих новия и започнах с инсталацията.... и, веднага кофти изненада. След първия рестарт, вместо да продължи с инсталацията Вина започна да се инсталира отново [V]
Оставих го да видя какво ще стане.... и при първия рестарт пак така... ужас. Пробвах какво ли не, форматирах, цепих наново... нестава и нестава.... и се сетих накрая за старата буут дискетка от 98 [:D]... та с нея... буутнах от нея, пуснах един чек диск и ако се нелъжа биоса изрева че нещо се опитва да пипа по буут рекърдса.. та питаше дали да му даде... аз се съгласих. Чекна си диска и пробвах отново с инсталацията.. и всичко си беше 6 [][]
И така вече няколко дни си кара безгрешка.... Но ми изниква въпроса, как така съм омазал буут секторите ??? Форматирах си под Вин и така... нищо друго не съм правил...
Та да ви питам, случвало ли ви се е такова нещо ??? И дали нещо няма да му стане на диска ми занапред от тази първоначална манипулация.. ?? Все пак става дума за чисто нов диск.. как така са му омазани буут секторите ??? Направо бях в шах от тази ситуация.
Предварително благодаря за вашите отговори. []