На практика - да. Има малка разлика, която с малко повече смелост се премахва.Garu,
Сега като ги загледах и установих, че си напълно прав: ТОВА СА ДВЕ ЕДНАКВИ УСТРОЙСТВА – поне на външен вид.
Като им сравнявам характеристиките – също.
SAMSUNG го има в каталога на Техномаркет Европа за 319 леФа.
XEROX го има в Технолукс за 299 леФа (според теб)
Не мога да кажа какви са има гаранциите – може би ти ще помогнеш за Xerox?
А дали използва едни и същи касети?
Sorry, но в момента не мога да ти дам актуален отговор. Преди около 9 месеца взех за службата 3 бр. Xerox Phazer 3116 от Computer2000. Определено ползвах връзки и ми ги дадоха с две години гаранция. (Преди това не бях се интересувал колко е гаранцията, интересуваше ме цената. Имах лимит и трябваше да се включа в него, като естествено трябваше и да са 3 бр.)извинявам се, че се намесвам, но можете ли да ме насочите към марка/модел монохромен лазерен принтер, който да не е много скъп и да е с по-евтини консумативи. и може да ви прозвучи малко смешно (добре де, не съм се интересувал до сега), но лазерните тонери могат ли да се презареждат, както мастилените?
Доскоро гледах промоция за същия модел в Метро - 167 лв (май толкова се връзваше с ДДС) + топче хартия (500 листа). Ако не ме лъже паметта (нямам подръка каталога им) беше с 2 години гаранция.
А консуматив - преди две седмици взимах касета за 3000 копия - 105 лв. с ДДС.
Ми т'ва е. Избора е ваш.