На практика - да. Има малка разлика, която с малко повече смелост се премахва.Garu,
Сега като ги загледах и установих, че си напълно прав: ТОВА СА ДВЕ ЕДНАКВИ УСТРОЙСТВА – поне на външен вид.
Като им сравнявам характеристиките – също.
SAMSUNG го има в каталога на Техномаркет Европа за 319 леФа.
XEROX го има в Технолукс за 299 леФа (според теб)
Не мога да кажа какви са има гаранциите – може би ти ще помогнеш за Xerox?
А дали използва едни и същи касети?
Sorry, но в момента не мога да ти дам актуален отговор. Преди около 9 месеца взех за службата 3 бр. Xerox Phazer 3116 от Computer2000. Определено ползвах връзки и ми ги дадоха с две години гаранция. (Преди това не бях се интересувал колко е гаранцията, интересуваше ме цената. Имах лимит и трябваше да се включа в него, като естествено трябваше и да са 3 бр.)извинявам се, че се намесвам, но можете ли да ме насочите към марка/модел монохромен лазерен принтер, който да не е много скъп и да е с по-евтини консумативи. и може да ви прозвучи малко смешно (добре де, не съм се интересувал до сега), но лазерните тонери могат ли да се презареждат, както мастилените?
Доскоро гледах промоция за същия модел в Метро - 167 лв (май толкова се връзваше с ДДС) + топче хартия (500 листа). Ако не ме лъже паметта (нямам подръка каталога им) беше с 2 години гаранция.
А консуматив - преди две седмици взимах касета за 3000 копия - 105 лв. с ДДС.
Ми т'ва е. Избора е ваш.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от IBANEZ_
 Първоначално публикувано от IBANEZ_  
 Принтера като цяло е добър но след 5-10 копия черната глава свърши.
 Принтера като цяло е добър но след 5-10 копия черната глава свърши.  Дори не са си направили труда да я напълнят докрай. Водят се някакви Демо-мастилници. Купихме веднага след това нова черна мастилница за 7-8 лв от Метро, но пак почна да свършва доста бързо. Модела не го препоръчвам единствено заради нуждата да се купуват нови мастилници почти веднага след като си купиш мултифункционалното устройство.
 Дори не са си направили труда да я напълнят докрай. Водят се някакви Демо-мастилници. Купихме веднага след това нова черна мастилница за 7-8 лв от Метро, но пак почна да свършва доста бързо. Модела не го препоръчвам единствено заради нуждата да се купуват нови мастилници почти веднага след като си купиш мултифункционалното устройство. ) ще ми признаят ли гаранцията или ще ме отпратят
 ) ще ми признаят ли гаранцията или ще ме отпратят