Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Управление на компютър с дистанционно

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Управление на компютър с дистанционно

Цитат Първоначално публикувано от get
    след пробата:
    Сега проблема ми е че не мога да намеря кракната работеща версия на Bluetooth remote control. Има една от дата.бг, но пък с нея не мога да си вържа телефона към компютъра.
    можеш ли да постнеш директен линк към това в датата или да го ъплоуднеш някъде другаде?

между другуто преди време, когато го пробвах това нещо, крак-а работеше. явно са променили нещо от тогава и сега не мога да намеря крак.

fma e твърде тежко за просто дистанционо...

2.  

3. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Не знам къде да ги ъплоудна. Ще ти ги пратя на мейл ако искаш.

Намерих си ир + дистанционно - пакард бел.
    Един приятел ми го даде без пари

Ползвам две програми.
    Първата е uICE - С нея е готино, че разпознава дистанционното и всичко и някои бутони са нагласени. Също така има и ОСД и то доста приятен. Втората е WinLirc - там колкото кофти, толкоз и готино. Първо трябва да обучеш дистанционното, но така и не намерих как с winLirc мога да направя старт уинамп, фулскрин на уинамп, старт бсплеър и т.н.
    Свалих плъгин за уинампа и е добре с него (все пак няма фулскрин) С Бсплеър имам повечеко проблем, уж са въведени бутоните, уж winlirc слуша на същия порт, който търси бсплеръ... това вече минава в тема софтуер. Girder - не можах да се справя с него.
    Предполагам всички софтуери са на този принцип. Едва ли има нещо готово.

Благодаря на всички.

4. Тук е от
    Feb 2006

Здравейте, някоя от тези програми подържа ли Инфраред с USB?
    От тези дето са GSM-ми.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Girder поддържа всичко, което се емулира като сериен порт. Тъй като повечето USB кабели за GSM апарати са реално конвертор от USB към сериен интерфейс, няма проблеми. Да не говорим, че има написани plug-ins за какви ли не устройства за тази програма.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

по въпроса за инфраредите има вече тема. иначе няма много идея да го правиш с инфраред, щото телефона ти предава на максимум метар, а ако си средно висок с минимално движение от 1 метър се докопваш до клавиатурата :Р

7. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

Аз имам ASUS TV tuner но не ми харесват програмите за плейване и работотата с него?
    Каво бихте ми препоръчали за за пускам и други програми различини от сфтуера които използвам в момента?
    Дали бих могъл да използвам друго дистанционно с повече бутони като остане същия приемник, който е на USB?
    Какво бихте ми препоръчали да си взема?-праграма,дистанционно и др.Може и за блутут като решение.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2006

dark не става въпрос да ползвам GSM-ма за дистанционо.
    Става въпрос, че имам инфраред за GSM, който е на USB и не ми се купува нов който да е за СОМ.
    Искам да ползвам дистанционо от TV , VCR или др. битови уреди.
    Но кои програми могат да разпознаят USB-IR /ако има такива/ и някой линк ако може.

10. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

GGG:
    Ако искаш можеш да пробваш WinLirc. Почти всички програми го поддържат. Като го стартираш има бутон Learn.
    С него си обучаваш дистанционното. Започва да засича бутоните от дистанционното, ти им даваш имена и след това ги въвеждаш в съответната програма - BsPlayer, Winamp ....

11. Тук е от
    Feb 2006

get WinLirc не можа да разпознае нито IrDA на USB нито приемника на ASUS TV-тунера, който също е на USB .
    Дайте някоя програмка дето да работи с IrDA през USB.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Управление през сматфон / GSM дистанционно
    От sinergy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 23
    Последно: 30-12-13, 22:40
  2. Отговори: 1
    Последно: 20-11-12, 22:54
  3. Дистанционно управление за Daikin
    От naughty hacker във форум Климатици Daikin
    Отговори: 5
    Последно: 28-12-11, 16:27
  4. Отговори: 0
    Последно: 19-11-11, 17:47
  5. Отговори: 8
    Последно: 17-10-06, 17:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе