Твърдият диск на компа ми е разделен на три дяля. C D и Е на С се намира Уиндоса мога ли да събера ДиЕ да стане на един дял,ако някой знае как става да помогне.
Твърдият диск на компа ми е разделен на три дяля. C D и Е на С се намира Уиндоса мога ли да събера ДиЕ да стане на един дял,ако някой знае как става да помогне.
Абсолютно задължително е да си махнеш ценното инфо и така да ползваш пратишън меджик, избира се опцията Merge partitionПървоначално публикувано от Ivo Wolfen
Не бих казал точно задължително, но си е желателно - партишън маджик наистина прави проблеми по-някога ... така че архив на ДВД никога не е излишен, без значение кое ще ти направи проблем вирус или ПМПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
става и с партишън магиосника а и с BOOT дискета (стартъп) :knuppel2:после Фдиск,четеш и правиш погорми
:choice: :tequilla: ако стане ПЛС за воте :Super: c:
Mod EDIT Slero: Момко, другата ти тема я взех на шега, ама ако продължаваш така в сериозни теми като тази тук, ще има :smack: (т.е. BANN) вместо VOTE :knuppel2:
Какво сум казал, та бан ??? Аз така си деля и обединявам хард дисковете тествай с ф-диск на боот дискета и ако не стане ме бани
theriper, става въпрос не за какво, а за как си го казал. с тия безсмислени поредици емотикони какво точно искаше да кажеш? за това slero ти е намекнал нещо...
/hard offtopic
Един ден някой философ ще напише есе на тема "Вота като мотивация на жизнените процеси у съфорумеца"