Тези 5 години не се отнасят за матрицата. Което не омаловажава факта, че това може би са най-добрите ЛСД-та на пазара. Ако се търси най-добро съотношение цена/качество iiyama са много добър избор.Първоначално публикувано от john3v
Тези 5 години не се отнасят за матрицата. Което не омаловажава факта, че това може би са най-добрите ЛСД-та на пазара. Ако се търси най-добро съотношение цена/качество iiyama са много добър избор.Първоначално публикувано от john3v
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=34275
19 LCD-TV LG M1917A/8MS/BLACK - около 600-620 лв с ДДС
Тунер - стерео, входове - SVideo; SCART; RCA (чинчове).
Хич даже не е зле.
Аз имах преди 3-4 тунерче пиксел вю ама нещо не ми даваше картината с някакви диагонални много дразнещи черти... и беше нещо от буксата отзад... и се отлагах да ходя да го оправят.. изтече му гаранцията отворих го и го строшихтогава бях на pIII Katmai 450 Mhz
сега съм със Семпрон на... май на 2800 го вдигнах
а реланата му е към 2000... не съм в нас и няма как да го погледна точно пък вече ми е все тая и съм забравил
![]()
а то каква им е разликата на тия ТВ дето са... цветовете са същите като гледам, всички параметри са като на обикновенните лсдта... само тунера ли го раздела в клас лсд.тв?
Ако искаш такъв монитор - 380 лв чисто нов ...Първоначално публикувано от ivanov_km
Обади се на ЛС ако те интересуват подробности !
Монитора си го бива ... това ACER, това LG мани к'во ти говорят ...
Сполай![]()