Имам въпросното устройство от един месец. Досега нямаше никакви проблеми (даже бях възхитен, колко добре работи). Миналата вечер е спирал тока и на сутринта заварих рутера блокирал. Power индикатора мигаше, Ethernet индикаторите и Internet индикатора светеха постоянно, DMZ и WLAN индикаторите не светеха, бутона CYSCO SYSTEMS също не светеше. При задържане на reset бутона на гърба на устройството не ставаше абсолютно нищо. При изключване и включване от адаптора, след като го държах изключен поне 10 минути, отново нямаше никакъв резултат. В краина сметка след като цял ден го ръчках, включвах, изключвах, ресетвах, псувах, рових в google, стана чудото и сработи. След поредното изключване от мрежата и включване започнаха да светят само интернет и етернет 1 индикаторите, в които имаше включени кабели, а пауър индикатора отново мигаше. Инсталирах Linksys EasyLink Advisor и стъпка по стъпка давах смело напред. Сед като софтуера се опита да се свърже с рутера, изкара съобщение да го изключа от мрежата за 10 секунди, после да го включа, да изчакам 30 секунди и да продулжа. В този момент се случи още по-голямо чудо, след процедурата рутера започна да мига друго яче, някак по-нормално и дружелюбно. Довърщих настройките и всичко беше наред. Обнових Firmware-a на рутера с последния от страницата на linksys (не съм ползвал алтернативен) и така до днес следобяд. Токът пак спря и рутера е отново в "изходно положение". Аз пак го ръчкам, включвам, изключвам, ресетвам пробвам със Linksys EasyLink Advisor, ама чудото не става. Къде сбърках е въпроса?