уточнил съм "личния", защото той е предмет на промяна според нуждите и разбиранията. на служебния е друг въпрос
позволил съм пускането на 2 гласа, защото доста хора имат повече от 1 комп у дома си
започвам аз:
2GB на единия и 256MB на другия
уточнил съм "личния", защото той е предмет на промяна според нуждите и разбиранията. на служебния е друг въпрос
позволил съм пускането на 2 гласа, защото доста хора имат повече от 1 комп у дома си
започвам аз:
2GB на единия и 256MB на другия
Карах си щастливо 2г със 768mb, обаче rhino и 3dsmax ми ги изпапкаха и ревнаха за още, та сега съм с 1.5Gb. Ама се чудя как да гласувам - може ли на две парчета - 1gb и 512mb, пък вие да ми ги съберете, а?![]()
На личния настолен 2x512 Corsair,ползвам и един лаптоп с 512.На работата съм с една стара кошница с 384мб рам ама е с много слаб процесор(П2 450 мегахерца).
2 GB на настолния, 1 GB на ноутбука и 128 MB на една стара кошниза К6/2, който не го вкарвам в сметката, понеже не се ползва и си го държа само по сантиментални причини![]()
512 МВ и 1 GB на двата домашни компютъра. Така и отговорих на анкетата. Освен това 512 МВ и 2 GB съответно на служебни лаптоп и компютър.
1GB PQI ( 2 х 512 MB ) достатъчна ми е.
служебния е с 256 МБ и там ми стига
Домашният е с 2 гигабайта памет, служебният ми с 512.
За момента ми стигат, към края на годината или началото на другата ще удвоя паметта на домашната машина.
На единственият ми личен домашен десктоп компютър: 2х256 + 512 = общо 1GB![]()
домашните лаптоп и настолен с по 1 GB а служебния 760 МВ ама със сертификат от ЕС![]()
Имам 2Gb, но са ми малко...
При първа възможност ще смяня дъно и ще сложа поне 8
Домашен нямам...нали знаете приказката за обущаря, където децата му ходили боси... :-)
На сегашния от който работя (" The Chosen one") имам 1 GB RAMBUS (4x256), ама не стигат понякога. То винаги е хубаво още ама...
На домашния 512, но не стигат определено.
На служебния 2GB (пиша го, защото сам си избирах конфигурацията без лимит в бюджета).
У дома - 1гб/667 кингстън
у работа - 256 ....
В анкетата няма отговор кат' за мен - 1,5Gb (3х512)