Ще се опитам да опиша проблема, но ми е трудно понеже не съм съвсем сигурен какъв точно е той.
На кутията ми (http://argus.bg/bg/products_content....t=84&cell=1641) отпред има два входа за USB. Проблемът е че при определени условия като вкарвам флашка и се рестарира компютъра. Рестарта не е софтуерен а "студен" както май се нарича - т.е. както от копчето за рестарт.
Отначало ползвах само десния УСБ вход и всичко беше ОК - после почна да прави тези номера и понеже не ми се занимаваш да разисквам проблема реших че е дефектен и почнах да ползвам левия вход. Всичко беше ОК за около 2 месеца докато и той не почна да прави този номер.
Сега вече реших да разбера какъв е проблемът. Не се рестарира всеки път, но достатъчно често за да е проблем. Така пробвах да ръчкам малко и ето какво установих - проблемът сякаш се случва когато се допре нещо метално към долната част на куплунга - не там където са самите медни връзки а на самата "рамка" на куплунга - долната пластина. Също така май трябва да има и лек натиск за да се рестартира. С пластмасови предмети не успях да го рестартирам, но с метални става достатъчно често.
Интересно ми е някой дали има някаква представа каква може да е причината понеже в гугъл не успявам да открия нищо по темата за сега...
Благодаря на всички предварително!