На този Philips ми прави впечатление високата консумация---> 68W(типично) и 166W (макс.).Това през лятото да не му трябва активно охлаждане.
Не можах да разбера защо DP работи само до верс.1703 на Windows10. Иначе му изглеждат много добри х-ките.
На този Philips ми прави впечатление високата консумация---> 68W(типично) и 166W (макс.).Това през лятото да не му трябва активно охлаждане.
Не можах да разбера защо DP работи само до верс.1703 на Windows10. Иначе му изглеждат много добри х-ките.
Имало и модел с 4к. Минала седмица писах на Филипс, кога ще пристигат в Булгаристан, но все още нищо....Вероятно няма да е скоро....
Дали са качествени панелите, че само на обща информация попадам в нета?
Харесах си LG 34GK950G. Дано само да дойде по-скоро и на прилична цена
А защо няма все още OLED монитори на CES 2018, а само ТВ-та?
аз чакам 34" 21:9 да паднат на по-поносима цена и тогава скачам на един такъв
наскоро смених 24" филипс 1920*1200 (който още се продава: https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...tml#post853084 ) с 29" 21:9, но истината е, че ми малее...
А тази технология на монитор 144хц - "фрийсинк", дали е определяща при избора на видео карта. В смисъл, дали няма ли да е по оптимален избора с една gtx 1080 спрямо Vega 56?
По принцип Freesync е технология налична само при АМД видеокартите. При НВидия е G-sync.
Да, но дали е много полезна в игрите, та чак да е определяща за видеокарта? Това е питането…Може би не се изразих правилно.
Значи купих монитор с фрийсинк 34 инчов 144 хц IPS, мн яко дживотно, 2560x1080, и идва ред на видео карата. Та заради фрийсинка на монитора,който вече го имам, трябва ли да взема вега 56, която поддържа фрийсинк 2/разбрах, че фрийсинк2 е съвместим с фрийсинк/, понеже rx 580, ще дойде на моменти слаба....Или да скачам направо на класиката - gtx1080/1080ti ?
Глеадам, че Ампер и те се задават....дано да бутнат надолу малко цените на видео картите?
Този пост е редактиран от preparatos; 27-02-18 в 18:39.
Има различни мнения по въпроса. Зависи какви нужди имаш. Ако ще се играят тежки игри, на тази резолюция си иска груба сила. Тогава си вземи видеокарта според нуждите от производителност, а не според фреесинка.
Докато още може да се копаят различни криптовалути, цените на видеокартите няма да паднат. То и наличности нямаше по едно време.
Благодаря за съвета док, ценя ги много и смятам така да постъпя. Повечето кадри и груба сила пред фрийсинка.
За наличности се намират тук-там, ама цените са силно завишени. Дано има някаква промяна в бизко бъдеще....
Започнали на дибалото 13 сезон?
той сезонът започна, но няма никакви промени спрямо 12....
мечтая си да разкарат комплектите и да се върне ванила-та...
дайте си батъл-таговете де
-----------
иначе 2560*1080 не е кой знае колко над FHD и моята 270Х спокойно търкаля Assassin's Creed: Origins
Оки... Довечера като се прибера ще го пусна на лс....Сезоните и аз не ги играя. Периодично правя някой райд и не се задържам много....
За търкаляне може и да става, ама в по тежките игри със завишени настройки и 100+ кадъра в секунда за конфортна игра, мн добре знаеш, че ще клекне
Аз съм леко АМД фен от години, но 1080Ti е отлична карта. Аз също минах на НВидия от последните 2 поколения, но за съжаление само среден клас - 960 и после 1060 6Gb. Иначе има хора, които пишат, че фреесинка бил доста хубава екстра. Новите АМД от висок клас не са никак слаби. Ако можеш да си позволиш хубав монитор и висок клас АМД защо не.
Имам закупен експанжън на Грим Даун още от миналата година и мисля него да поцъкам. Иначе играх РоЕ и завчера свърши сезона там. Д3 май приключи вече за мен, както се очертава да няма скоро промени и ново съдържание. Може като го "позабравя" да вляза да поцъкам.
Колеги, бихте ли дали препоръка за монитор с размер 25-35" по възможност с тв тунер. Бюджетът е 600 лева. Ще се използва за игри. Благодаря.
Изпратено от моят VKY-L09 с помощта на Tapatalk
Хубавите монитори рядко са с тунери и за разлика от ТВ с подобни размери са си цифра доста по-голяма от бюджета ти. Взимай там някакъв ТВ, който ти хареса. За тези пари и размери няма какво толкова да избираш ТВ - не са нещо особено.
Добре, а без тунер за тези пари какво бихте ми препоръчали да взема? Не искам телевизор. Държа да е монитор. Може и 24" да е.
Изпратено от моят VKY-L09 с помощта на Tapatalk