А не се ли замислихте изобщо дали е сменяно нещо в тоя сервиз ?
Ако не е тайна да не е мултидрама![]()
А не се ли замислихте изобщо дали е сменяно нещо в тоя сервиз ?
Ако не е тайна да не е мултидрама![]()
със сигурност, нещо грее повече от колкото трябва заподозрените са доста - захранване, процесор, видео, чипсет. Аз лично бих ги огледал всичките, но ако е гаранционен и с лепенка .. няма как да стане номера. Обаче ако компа ти е закупен от място където продават и храна/дъвки (метро, техно*) забрави да се реши проблема гаранционно - сменили са ти я дъно от друг комп с подобен проблем я нещо такова. Единствено не ми е ясно как е решил че проблема е в операционна система или твърдия диск? Ако извадиш кабелите на диска докато работи компа - няма да спре а ще забие, не няма да спрат да се въртят перки и т.н. Като пишеш тези градуси на процесора - явно кофти или липсата на всякаква паста.
ЗАБЕЛЕЖКА - евтиното винаги излиза скъпо.
Хубаво, но чети на ангилийския какво думат за видеото...Първоначално публикувано от KonanVarvarina
Кажи какъв е този сервиз, че ми стана интересно
Напълно подкрепям.... При нас има не един случа на ПОДМЕНЕНИ ЦЕЛИ компютри от евтините. Като се започне - захранване, памет, твърд диск... накрая остава само кутиятаЗАБЕЛЕЖКА - евтиното винаги излиза скъпо.)))
Евтиното не винаги е Евтино;
А за българина и евтиното е скъпо затова се борим с тези измислени машини.
хайде сега ни обясни какво е това "измислена машина"...Първоначално публикувано от Marzeliviq
Ми да речем 1. кутия за 30-40 лв с незнайно захранване
2. дъно асрок,фотони други такива между 70-80лв
3.рам адата 2гб за 35лв
4.процесор амд за 100 лв
5.хард за 320 за 70-80лв
6.видео някакъв палит 1гб за 60-80лв
за нещо такова и когато запали от раз да почерпим![]()
аха!Първоначално публикувано от Marzeliviq
1. кутия с незнайно захранване и без светлинки е напълно рационално решение за 90% от продаваните машини, които по-голяма нужда от ток за интернет, офис пакет и музика няма да видят
2.
2а - виж т.1
2б - доста хора биха повдигнали учудено вежди, като в машините им има някои изключително успешни клокърски асроци и фокскони... (е да, по изключение, но все пак ...
3. а-дата е лоша, защото?
4. амд за 100лв е лош, защото?
5. 320ГБ е лош, защото? (е по-малък от 500 или 1000?!)
6. мен ако питаш "някой палит" има доста по-голям потенциал за клок, отколкото марковите xfx, asus, gigabyte и т.н.
според мен страдаш от снобската болест "ако не е най-скъпото, значи е боклук". правилното е "ако не е най-скъпото, значи е по-слабо"
в този ред на мисли, наблюденията ти са върху колко машини за какъв период от време?![]()
Според мен просто тези които са сглобявали компютъра и после сервизирали най вероятно са виждали компютър само на картинка или отдалече.
Marzeliviq болен фен на интел си и това е. ( не че и а аз не съм, но не толкова . )
Много хора , хардуерни гуру-та от този и съседен форум, ще успеят да победят всеки интел който можеш да си позволиш .
Едва ли ще може да си позволиш флагманите , а дори и с тях амд-тата им дишат във врата.
Преди години в ерата на Thoroughbred & Barton и след това на 939 пиновите процесори - интелите бяха я закъсали много и струваха "х2"
Тогава нямаше ли добри системи ?
За мен проблема може да е и в захранване - имал съм подобен казус
В никакъв случай не е от операционната система.
Тука не правим лоши и хубави машини не клокваме макар че 70% не знаят какво е това и имали почва у нас,
говориме за измислена машина която се продава масово и им обещават че ще могат и на дикавъри полета да изчислят
А първия си ком който сглобих беше 386/33 и вин 3.1 ако го помниш.
Периода си го изчисли че мен ме хвана страх като се сетих кво беше и как една мп3 я свалях 1 седмица.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307715183[/time]_________________________________________________
Mr.TECHNO Фен съм им откак съдбата ме срешна с няколко атлончета 2000+ които само да подушеха прах и спираха
поболях се докато ги разкарам
Не се карайте защото....САМО НИНДЖА МОЖЕ ДА УБИЕ ДРУГА НИНДЖА![]()
то се вижда че си голям фен на amd но не ми стана ясно,за какъв чеп си започнал да оплюваш Intel и в крайна сметка не помогнахте на човека а мисля че тайната на проблема на автора може да се окаже както други казаха преди мене в недобре закрепен радиатор на процесора или някой от сервиза е "забравил" да сложи термопаста,май най-добре е да отиде в друг сервис за да отстранят най-сетне проблема или поне да го диагностицират правилно ,каква полза че нещо има гаранция като постоянно се носи на сервис така че това е съвета от мене ДРУГ СЕРВИСПървоначално публикувано от Mr.TECHNO