kakvo da si kupia DVD-ROM ili CD-RW
shte sam vi blagodaren ako argumentirate otgovorite si
kakvo da si kupia DVD-ROM ili CD-RW
shte sam vi blagodaren ako argumentirate otgovorite si
И двете. Ползвам такава комбинация вече 5-ти месец. АКо трябва да избираш едно ... според това, кое повече ще ти свърши работа, да записваш дискове или да гледаш филми.
имаш предостатъчно пари - и двете.
ако ще трябва да се избира, аз гласувам за записвачката. сума ти неща има да си записва човек. филмите на dvd са малко, а тези на divx, dat, asf и mpg са в пъти повече. е, качеството, с изключение на добре направения divx, си е доста гадничко, сравнено с dvd-то, но пък не се налага да го вземаш за 4 лв и да го връщаш на следващия ден. а и не всеки може да rip-ва качествено.
Между другото сложно ли е да запиша филм на СД.
Имам записвачка и видео.
извинявай user, но самият факт, че задаваш въпроса по този начин означава, че определено ще ти е трудно. опиши си компа и ще видим дали наистина ще можеш.
thanks za pomoshta
spriah se na modela na SAMSUNG SM-308 (CD-RW+DVD) 8x/4x/32x/ + 8x(dvd)
niakoi ako ima vpechatleniq neka kaje
Teac 4x/4x/32x, int, IDE
Дюрон 700мн ,128мвRAM / AGP RIVA VANTA, 16MB
HDD Quantum,10.0, AS, ATA/100, 7200, 2048k
Samsung 750S 17”
ako shte zapisvash ot video kaseta purvo ti triabva video karta s TV-IN vhod, t.e. niakakav capture (mislia che stava i s TV-tuner)
нещо такова ли ?
PCI TV TunerATI,Teletext,Capture-$40
или да не правя глупави опити???
Хъм! - видео - макровижън???
40$???
И твойта няма да е лесна!
Успех.
Ами, Макровижън - само плашат - видеотеката си прави копия на касетите и пазят оригиналите не знам за какво - колкото и записа да съм правил досега веднъж не съм се натъкнал на Макровижън!!!
psycho, колкото и да ти е чудно, наистина повечето касети са кодирани. аз с едно аверче записваме без проблеми, но аз съм с 7-8 годишно sony ( само player-че ), а той записва с още по-стар sharp. и аз като теб виках "няма кодиране". обаче отидох веднъж на едно друго място да записвам и :Р - записа трепти и т.н. тичам веднага при sharp-а и тадааа! - готово. не съм чак толкова навътре във видеата, но според мен работата е като при dvd-тата, шибваш му един чип и готово - защитата е налице. в старото видео няма - копираш без проблеми. така че съм почти сигурен, че и ти си със старо видео, нали? отиди и ти при някой авер с ново видео и после драсни няколко реда за резултата.
Имам 2 видеа - наистина едното е много старо - само player, ма другото го взех тая година - SHARP - прав си м/у другото, с новото видео има някакви проблеми при определени заглавия, ама тия от видеотеката наистина си праят нелегално копия за да могат хитовите заглавия да стигат за вси4ки...
Скоро пак ще направя една проба и ще ти кажа.
М/у другото тоя чип дали не може да се отстрани?
Абе не знам, аз имам един Akai na 10-на години че и повече. Пробвал съм да записвам един филм с един приятел(неговото видео също беше старо) ама не се получи - образа трептеше. Обаче доколкото знам това не е проблем, просто не записвай от видео на видео ами хващай образа от телевизора(е не със всеки телевизор става ама предполагам че точно вие едва ли ще имате проблеми). Би трябвало да стане.
при мен се получава и по двата начина. btw на излизане минавам през скарта. то няма значние, след като веднъж е минало през тунера - сигналът вече е един и същ. а за чипа - това си е чисто логическо предположение - не знам дали има точно чип, кой е и къде се намира.