znachi, situaciqta e slednata - 20GB Maxtor, 5200rpm, ATA 100...
da si eba srychnite ryce az, ama dneska go iztyrwah... padna ot okolo metyr i polowina na mramoren pod... zakachih go na pc-to, bios-a si go detect-na kakto trqbwa, izleze kartinata na zarejdasht se windows 98, no mi naprawi wpechatlenie che lampichkata na harda sweteshe pocheti postoqnno (neshto netipichno)... naprawi mi wpechatlenie che mnogo dylgo se protochi zarejdaneto na windowsa... taka che go restartirah... sledwastiq pyt iskashe da wleze w safe mode (zaradi restarta) i go ostawih... zaredi w safe mode, no mu otne blizo 5-6 minuti (otnowo netipichno).. startiraneto na windows explorer otne blizo 30 sekundi (ponachalo otnema 2-3 sekudni)... taka che reshih che sym mu wzel zdraweto na harda....
wleh ot edin priqtel prazen hard, kachih mu windows, sled towa zakachih slopoluchniq hard s cel ako moje da spasq neshto ot nego... s golqmo uchudawane wsichko se cheteshe, ama ot wreme na wreme diska praweshe pauza za okolo 15-20 sekundi (prez towa wreme lampichkata sweteshe postoqnno)...
w kraina smetka si spasih nai wajniq software.
interesnoto e che nqmashe problemi da startira 9 ot 10 filma koito imah na nego... ediniq koito ne go startira, dadoh end task na bsplayer-a...
ta na wyprosa, ima li nadejda tozi hard da se oprawi, i ako ima koi (koq firma) ima takawa wyzmojnost???
wse pak harda struwa 70$, ne moga da gi prejalq ei taka??
shte sym blagodaren na wsqkakwi otziwi ot washa strana...