Здравейте,
имам няколко (всъшност доста) въроса, на които за жалост не успях сам да намеря отговор и това е причината да потърся помощ тук.
Направо преминавам към тях:
1 - Вече от доста време съм с Windows XP и последния месец ми се наложи да го преинстлирам около 5 пъти.
Само че преди седмица си купих общо взето ново PC (оставих много малко компоненти от старото). Та въпросът ми е дали е възможно сегашната инсталация на ХР да се запази (т.е. само да намери и конфигурира новия хардуер като остане на стария ми твърд диск) или има ли начин въпросната инсталация да бъде прехвърлена на новия хард ? Принципно за мен няма значение първото или второто - само не искам да ми се налага да инсталирам ХР наново, защото ми омръзна 5 пъти под ред да конфигурирам всичко, да инсталирам софтуер и т.н.
2 - Тъй като си правих сам кабела свързващ звуковата карта с уредбата, допуснах грешка при свързването на кабелите и сега Left Channel е Right и обратното. Има ли някаква програма или начин да обърна звуковите канали ?
3 - Препоръчително ли е да се tweak-ва кабелен модем и ако имате някакъв опит, моле споделете го.
4 - Случайно някой да знае кога ще се появи новото дъно на ASUSTeK на българския пазар ?
5 - Същия въпрос, само че за Radeon 9700 PRO + само ATi ли ще го произвеждат и каква ще е очакваната цена в България.
6 - Какъв вентилатор за Pentium 4 ( 2.0GHz с предпоставки за солиден оувърклок ) ще препоръчате.
Ами в общи линии е това. Тъй като все още нямам интернет ми е малко трудно да намеря отговори не тези въпроси... ще съм благодарен на всеки, който помогне.