Така, дойде решаващия момент да си купя и аз 3D TV за PS3-ката ми.
Ето на това съм се спрял http://www.technopol...%80-LG-42LW5500 .
Искам да знам, дали телевизора е подходящ за ПС3-ката ми, защото главно за това го взимам, но също и на второ място за гледане на филми, както 3D, така и 2D.
Много съм чел и съм гледал ревюта за Смарт моделите на LG, но искам пак да се допитам до вас, защото вие сте умни хора, а и не искам да хвърля толкова пари на вятъра.
Имам няколко въпроса:
1.Щом като има ТВ-то опция 2D to 3D конвертор, мога ли да си пускам обикновени филми през някакъв носител на външна памет и да ги конвертирам в 3D?
2.Мога ли докато играя обикновени игри на ПС3-ката да включа конвертора към 3D и същевременно да играя 3D игра?
3.Какъв формат филми чете ТВ-то, MP4,DIVX, Blu-ray?
4.Мога ли от лаптоп, които има HD-MI вход да истегля на него 3D Blu-ray филм и след това да го свържа с ТВ-то, и да се наслаждавам на пълен 3D филм, без 3D конвертора?
5.Качеството добро ли е на 3D филмите, както и на конвертираните 2D към 3D филми?
6.От кои магазин ми препоръчвате закупуването на ТВ-то?
7.Като отида в този магазин мога ли свободно да тествам ТВ-то и картината му в 3D режим, както и във 2D към 3D режим?
(Все още не съм гледал Аватар, защото чаках този момент, в които ще си взема 3D TV и ще си го гледам в къщи)
Благодаря за вниманието!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314193200[/time]_________________________________________________
Някои би ли ми помогнал? :lol
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314189660[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314186084[/time]_________________________________________________