Как стана тая работа. 2500 ти беше скъп, сега мина на 3470Първоначално публикувано от Shmi
![]()
Как стана тая работа. 2500 ти беше скъп, сега мина на 3470Първоначално публикувано от Shmi
![]()
за макса малко съм изостанал и не съм пускал от 10-тина години но не рендира ли на куда ? за какво ти е мощен цпу ако видеокартата ще върши всичко?
INTEL CORE i5-2400, 3.10GHz, 6M, BOX, LGA1155 - 364.81 лв.Първоначално публикувано от glowndark
INTEL CORE i5-3470, 3.20GHz, 6MB, BOX, LGA1155 - 368.82 лв.
INTEL CORE i5-2500K, 3.30GHz, 6M, BOX, LGA1155 - 419.76 лв.
Главно CPU-то се мъчи.Първоначално публикувано от estqwerty
Дъното ме безпокои най-много...
И така... каквото беше-беше.Взех машина!
glowndark, можеш да си доволен - и в двете фирми, в които проверих, не можаха да ми доставят Silencio-то и като резултат съм с далеч по-разумна кутия. Пробваха ме със Silencio 650, но... Тя вече е брутално скъпа. Лошото е, че все пак вентилаторите си се чуват. Ще се свиква, явно.
Преимуществото на SSD-то се усеща силно при зареждането на всичко, MAX-ът стартира след броени секунди. Пускал съм го на машини с i7 + HDD и там направо се влачи в сравнение със SSD и i5Не съжалявам, като поевтинеят ще взема още едно SSD, голяма благодат е. Каквото и да щракнеш, се отваря мигновено. Пробвах да заредя едни и същи файлове от HDD-то и от SSD-то... Първия път се втрещих като видях огромната разлика.
Това е от мен.![]()