Как стана тая работа. 2500 ти беше скъп, сега мина на 3470Първоначално публикувано от Shmi
Как стана тая работа. 2500 ти беше скъп, сега мина на 3470Първоначално публикувано от Shmi
за макса малко съм изостанал и не съм пускал от 10-тина години но не рендира ли на куда ? за какво ти е мощен цпу ако видеокартата ще върши всичко?
INTEL CORE i5-2400, 3.10GHz, 6M, BOX, LGA1155 - 364.81 лв.Първоначално публикувано от glowndark
INTEL CORE i5-3470, 3.20GHz, 6MB, BOX, LGA1155 - 368.82 лв.
INTEL CORE i5-2500K, 3.30GHz, 6M, BOX, LGA1155 - 419.76 лв.
Главно CPU-то се мъчи.Първоначално публикувано от estqwerty
Дъното ме безпокои най-много...
И така... каквото беше-беше. Взех машина!
glowndark, можеш да си доволен - и в двете фирми, в които проверих, не можаха да ми доставят Silencio-то и като резултат съм с далеч по-разумна кутия. Пробваха ме със Silencio 650, но... Тя вече е брутално скъпа. Лошото е, че все пак вентилаторите си се чуват. Ще се свиква, явно.
Преимуществото на SSD-то се усеща силно при зареждането на всичко, MAX-ът стартира след броени секунди. Пускал съм го на машини с i7 + HDD и там направо се влачи в сравнение със SSD и i5 Не съжалявам, като поевтинеят ще взема още едно SSD, голяма благодат е. Каквото и да щракнеш, се отваря мигновено. Пробвах да заредя едни и същи файлове от HDD-то и от SSD-то... Първия път се втрещих като видях огромната разлика.
Това е от мен.