Момчета,с покачване на Т в стаята се покачи и тази в кутията на компа.Имам кутия Thermaltake Commander MS III,с 120 мм фан в задната част да изкарва топлия въздух.Искам да сложа втори,да вкарва въздух.Да го поставя в лицевата част или на дъното на кутията (червените правоъгълници)?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Kasap
 Първоначално публикувано от Kasap 
 Изплясках ги набързо да видя как ще тръгне,обещах си на първото чистене да ги оправя и така си остана
Изплясках ги набързо да видя как ще тръгне,обещах си на първото чистене да ги оправя и така си остана .Кутията също не е много добре измислена за подредба.
.Кутията също не е много добре измислена за подредба.

,а другият на sys fan3-1800 об.Понеже не ми се харесаха тия 500 оборота(в биоса sys fan1,2,3 са заедно като настройка),сложих него на на sys fan3 и се вдигна отново на 1000 об.Сега са-долният на 1000 об.-вкарва въздух,горният на 1800 об.-изкарва.Да ги оставя ли така или да се опитам да намаля и двата на 1000 об.?Между другото 2 и 3 ги дават заедно по док,ама биоса казва друго.Дъното е Z77DS3H,F9 биос.
,а другият на sys fan3-1800 об.Понеже не ми се харесаха тия 500 оборота(в биоса sys fan1,2,3 са заедно като настройка),сложих него на на sys fan3 и се вдигна отново на 1000 об.Сега са-долният на 1000 об.-вкарва въздух,горният на 1800 об.-изкарва.Да ги оставя ли така или да се опитам да намаля и двата на 1000 об.?Между другото 2 и 3 ги дават заедно по док,ама биоса казва друго.Дъното е Z77DS3H,F9 биос.
						 Мисълта ми е дали да ги изравня-колкото въздух влиза,толкова да излиза?Иначе имаше ефект от 5 градуса прибирането на текелажа и втория фан(най-вече при харда),или щото се поразхлади времето...:DКутията е затворена,защо?
Мисълта ми е дали да ги изравня-колкото въздух влиза,толкова да излиза?Иначе имаше ефект от 5 градуса прибирането на текелажа и втория фан(най-вече при харда),или щото се поразхлади времето...:DКутията е затворена,защо?