sa6to edin Polaroid mi haresa na 2.1MP s TFT 270 lv be6e cenata mu !
sa6to edin Polaroid mi haresa na 2.1MP s TFT 270 lv be6e cenata mu !
Я виж тука. Един много хвали мустек mdc3500.
http://www.comexgroup.com/forums/ind...=15#entry16792
Abe , tva photoclipa , e nai-golemia bokluk a sveta... ama to si e kazano za vseki vlak si ima putnici... mizerna rabota.....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by npu3paka
Edin aver ima photoclip4e i moga da ti kaja e 4e e mnogo iako.Sia az smiatam da si vzema ama poslednia model.MN e dobur aparata.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
q mi kaji to4no za koi model stava duma 4e ne mojah da razbera !
Абе фотоклипа няма затвор. Ако снимаш кола във движение гумите и излизат сплескани.
Аз си харесах една Minolta ... но 1300 EUR за фотоапарат не давам....
Kато си купи човек цифров фотоапарат, какво става после ? Ами неможе да си извади снимките, защото е скъпо! Второ - трябва му задължително записвачка, за да си прави видео диск и/или за да си запазва снимките. Трето - трябва и хубав компютър, а не какъв да е. И каква стана тя ? Я си снимай с пластмасовата сапунерка тип SKINA за 12-30 лева и си потроши парите, ако ги имаш, за нещо по-практично. Това е, ако питаш мене.
Ами не е съвсем така. Първо не e толкова скъпо особено във софия където по нова година снимките струваха колкото обикновенните. Във Варна са по 36 стотинки и ще става по все по евтини защото себестоъността на едните и другите снимки е една и съща. Второ снимките обикновенно не се вадят а си ги гледаш на компа. Не ти трябва кой знае какъв компютър. А Скина-та въобще не е фотоапарат а играчка. Едно времешните фотоапарати Смена 8М и другите им модели са много по добри от скина. Само дето нямат вградена светкавица.
Имам от година и половина горе-долу HP PhotoSmart 318 (тогава в BG още ги нямаше). Не е лош, но ако си претенциозен, няма да те удовлетвори. 2.1 Mpix, едва 2x zoom, не много удобно меню, няколко режима на светкавицата, вкл. забавяне на снимането, USB, ext.power in и... толкова. Няма "екстри". Батериите свършват бързо. Не става за професионални цели.
RU-BOY znaesh li kakvo si mislia... ti po taia logika shto polzvash e-mail... polzvai si poshtenski gulub be? Niama i da go hranish , she si iade semnca ot niakude ako si nameri... ))))
RU-BOY znaesh li kakvo si mislia... ti po taia logika shto polzvash e-mail... polzvai si poshtenski gulub be? Niama i da go hranish , she si iade semnca ot niakude ako si nameri... )))) ще намеря адреса как беше....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kато си купи човек цифров фотоапарат, какво става после ? Ами неможе да си извади снимките, защото е скъпо!
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Hmmm, май всички студиа на КОДАК могат да вадят снимки на цифрови фотоапарати!? Или това което видях е било случайност!?
Kakvo se prehlasvate po bokluci. Ako shte e aparata da e. Za kakvo ti e bokluk za 100-200lv deto ne mojesh da razberesh kakvo si snimal ? Photoclip i Samsung sa super bokluci, Mustek sled tiah. HP snimat zadovolitelno, no vkarvat ujasno mnogo cifrov shum v snimkata. Nai-dobroto suotnoshenie cena - kachestvo e Canon. Canon Powershot A100 1Mpx e 300lv s DDS. Po-dobro za tia pari niama. Vervaite mi [:D]
MOM4ETA ! S MNOGO PARI E LESNO ! VSEKI MOJE ! NOMERA E SRAVNITELNO EVTINO I NE6TO DOBRO DA SE NAMERI !
MOM4ETA ! S MNOGO PARI E LESNO ! VSEKI MOJE ! NOMERA E SRAVNITELNO EVTINO I NE6TO DOBRO DA SE NAMERI ! KATO CANON-A ILI SAMSUNG-A !