q mikajetre kakva resolucq e nebhodima za da vadq snimki 9 na 13 ?!? 1600x1200 ne e li dostata4na ?!?
q mikajetre kakva resolucq e nebhodima za da vadq snimki 9 na 13 ?!? 1600x1200 ne e li dostata4na ?!?
Не ми се е налагало да вадя цифрови снимки в фото и затова не съм в час с цените, но при нас една снимка е 17ст от обикновенните. Един мой приятел американец си счупи краката да търси къде да си извади снимките и неможа да намери, та като си замина в америка ми ги прща на мейла да му ги вадя на принтера. Това нормално ли е ? И хич не е евтино за HP принтер. И аз обичам луксозните играчки но при условие, че една видеокамера Sony или JVC е около 1200/1500 лв, това не е ли по добра покупка? Както и да е. Ако съм разсърдил някой, вземам си думите (поста []) назад.[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by mxkolev
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">1280x960(1.3 мегапиксела) e за формат 9/13
1600х1200(2 мегапиксела) е за формат 10/15
Всичко под 3.1 пиксела е шитня и говна! това от мен да го знаета а аз не съм толкова претенициозен!
Predi vreme vadih snimki ot Nokia GSM 640x480 vuv format 9x13 i moga da kaja, che izglejda mnogo dobre, samo deto samite snimki sa bokluk. 2Mp sa si dostatuchni za povecheto celi.
Аз съм вадил почти на формат А4 от 3.3 мегапискела и стана много яко. Наистина 3.3 мегапиксела си е много универсално ама като няма пари да си купи човека такъв кво да прави.
BLAGODARQ VI MOM4ETA ! MISLQ 4E NAPRAVIH MOQ IZBOR ! HP UMAX ILI POLAROID CENATA E PO4TI EDNA I SA6TA ! IMAM O6TE DEN DA SI POMISLQ DOKATO OTVORQT MAGAZINITE ! 6TE SE OABDQ ZA KA4ESTVOTO NA MA6INATA !
[quote]Не ми се е налагало да вадя цифрови снимки в фото и затова не съм в час с цените, но при нас една снимка е 17ст от обикновенните. Един мой приятел американец си счупи краката да търси къде да си извади снимките и неможа да намери, та като си замина в америка ми ги прща на мейла да му ги вадя на принтера. Това нормално ли е ? И хич не е евтино за HP принтер. И аз обичам луксозните играчки но при условие, че една видеокамера Sony или JVC е около 1200/1500 лв, това не е ли по добра покупка? Както и да е. Ако съм разсърдил някой, вземам си думите (поста []) назад.[:D]
Ia mi kaji kude ne moje da gi vadi amerikaneca snimkite.. ima purvo cifrovo foto na бул.Мариа Луиза има друго цифрово фото на Бул.Васил Левски има поне още 5 които аз ги знам а , аз не съм в БГ от вече от половин година... така че...
А относно цифрожите фотоапарати... аз съм с два ОЛИПМУСА
C-730UZ i imam edin C5050 POVIARVAITE MI OLYMPUS E SILATA!
Бе то само във Варна има 5 6 цифрови фотота пък кво да говорим за София.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]Не ми се е налагало да вадя цифрови снимки в фото и затова не съм в час с цените, но при нас една снимка е 17ст от обикновенните. Един мой приятел американец си счупи краката да търси къде да си извади снимките и неможа да намери, та като си замина в америка ми ги прща на мейла да му ги вадя на принтера. Това нормално ли е ? И хич не е евтино за HP принтер. И аз обичам луксозните играчки но при условие, че една видеокамера Sony или JVC е около 1200/1500 лв, това не е ли по добра покупка? Както и да е. Ако съм разсърдил някой, вземам си думите (поста []) назад.[:D]
Ia mi kaji kude ne moje da gi vadi amerikaneca snimkite.. ima purvo cifrovo foto na бул.Мариа Луиза има друго цифрово фото на Бул.Васил Левски има поне още 5 които аз ги знам а , аз не съм в БГ от вече от половин година... така че...
А относно цифрожите фотоапарати... аз съм с два ОЛИПМУСА
C-730UZ i imam edin C5050 POVIARVAITE MI OLYMPUS E SILATA!
<div align="right">оргинално мнение на BobyTT</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
---------
Пов<font size="3">е</font id="size3">рвайте ми момчета, в РБ има и други градове освен София и Варна []. За справка картата на РБ. А иначе за Olimpus съм напълно съгласен. Имал съм възможност да поработя с два от тази марка. Съвършенни са. Стига с тези снимки, че ще ни преместят в Дъра-Бъра, а човека питаше за цифров апарат.
--------
Работа с цифров апарат <font color="red"><u>Тук</u></font id="red">.
Явно си решил да минеш по пътя на прекаралите се да си мислят, че за без пари ще хванат дявола за рогата
Ако искаш апарат, който и да снима си вземи нещо хубаво, ако не, ще разбереш истината след покупката ( особено ако видиш снимки от истински цифров апарат ).