Обоснована е! Вземи минимум 120/128ГБ-качи и програмки, марка...божа работа. Аз съм доволен от Самсунг, Интел.
Обоснована е! Вземи минимум 120/128ГБ-качи и програмки, марка...божа работа. Аз съм доволен от Самсунг, Интел.
Този пост е редактиран от pilot; 30-01-15 в 20:00.
Благодаря ,Pilot Мислех си за 64,защото операционната ми система заема не повече от 30-на барабар с програмите ,но щом казваш 128 ще взема!
Да, така е - около 30Гб е ОС и стандартните програми, но 64ГБ първо не са изгодни ценово, второ като характеристики са по-слабички и трето по-добре да имаш резерв,че не се знае
Моето мнение е, че цена-обем съотношението става добро чак при 240-256GB модели.
Е точно заради това питах,защото не съм проверявал характериситките на 64 и 128, а и цени не съм гледал.Просто от известно време си го мисля един такъв ъпгрейд Благодарско ,Пилоте
- - - - - - - - - -
Е хубаво,ама за какво ми е 240?Аз освен за операц.система за друго няма да го ползвам -имам още 2 харда.
120gb, че тези новите уиндоуси бързо изящат дисковото пространство и току виж ти отеснее във времето...
Вярно е че 240-256 са по-изгодни, щото 64ГБ май вече ги зарязаха производителите и цените и времената се промениха...ако става въпрос 500/512 са по-изгодни от 256, но зависи от гледната точка и нужди
Е нормално на MB да идва по евтино при по големите обеми но за нуждите му конкретно и балансиран избор според мен най добре 120-128mb ssd да не отеснее скоро а и да не отиват средства излишно...
Ако дъното ти не е със SATA III няма да усетиш голяма разлика. (ще има, но не чак такава че да си заслужава парите) казвам ти го от опит. За обем - ако е 32 битова ОС може и 64GB, но за 64битова поне 128GB. Като марка - ползвам 2 на A-DATA - доволен съм за сега.
SATA III e.Все 32 битови линдоуси си слагам-по са ми на сърце нещо Значи може и 64гб. Хм може и А-дата да е ,щом е ок.Май 128гб ще взема -не е ясно какъв акъл ще ми втекне след една година Благодаря , РАТ
Има разлика дори и при SATA 2. Голямото предимство на ssd е почти нулевото време за достъп, а не толкова скоростта на трасфер.