Здравейте,
размислих се дали да изхвърля старото си РС. Горкото, вече е на 7години и досега обслужваше идеално домашната AV система (свързано е с ресийвър) и неминуемите домашни нужди...но взе да се задъхва. Служеше за склад на филми и музика, но след като изгоря едниния от дисковете му (за съжаление 1,5 ТБ flac) ме накара да с е замисля за бъдещето му.
Машината вече е разтоварена откъм нужди, тъй като за игри имам отделен PS4, за филми - HD Dune Base 3.0 d или BD player. От PC-то се иска да обслужва интернет комуникация, МС офис и да пуска flac към ресийвъра по старата връзка - все пак си е източник и има изградена връзка. Няма да се ползва за игри, видеобработки и тн. Идеята е да го закърпя до идването на наследника му, като ползвам разумно старите му части - т.е. с разумна инвестиция
Компоненти му са: Дъно M3A, процесор AMD Атлон 6000+ 64x2, 4GB RAM DDR2 800, видео ATI Radeon 4770
Моля за качествени съвети и дори оферти как да му вдъхна един нов живот. Мисля едно SSD 120 Гб, преинсталация на уиндоус 7 със забранени ъпдейти, смяна рам , някой вентилатор и др. ще го освежат доста. Захранването му е Fortron 400W, ако не се лъжа или 450
Благодаря на всички, които ще пишат!