Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 18

Нормално ли е цифровият ми апарат да изтощава бате

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2003

<font face="Arial"></font id="Arial"><font size="1"></font id="size1"><font color="pink"></font id="pink"> Та значи, като реших да си купувам дигитален фотоапарат ме ориентираха към по-стабилна марка, защото например Photo Clip-а много гълтал батерии и всъщност функциите му - 5 в едно - не могат да се използват защото падат батериите. Е да, обаче след като си купих Hewlett-Packard се оказва, че имам същия проблем. Дали да си взимам презареждащи батерии, могат ли да навредят по някакъв начин, защото с тия 4 броя алкални батерии, които успяват да направят 20-ина снимки си е кофти? [?]

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Какъв модел ти е фотоапарата. Трябва да използваш акумулаторни NiMH батерии най малко 1600mАh. Най добре батериите да са 1800 или 2000mАh. Аз също иам фотоапарат HP и нямам такъв проблем. Правя към 200 снимки със светкавица и пуснат дисплей.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Точно това е един от проблемите, заради които не харесвам моя HP PhotoSmart 318 - е не за 20 снимки, но за около 60-70 батериите заминават, при това не ползвам дисплея за визьор, а само за преглед на направените снимки. Фотоапаратът е с 4 батерии тип АА и ползвам главно такива от магазинната мрежа - Duracell, Sony и други, задължително алкални. Nikoletka, какъв точно модел ти е апарата и какви батерии използваш?

5. Тук е от
    Apr 2003

Аз имам Фотоклип и наистина доста яде батериите. Мустеците също. За това съм си взел презареждаеми. Със 2000mАh прави спокойно 150 снимки. Иначе най-обикновените бтерии изкарват най-много 10-15

6. Member
    Тук е от
    Apr 2002

RECHARGEABLE! Tva e istinata pri teia fotoaparati.... niama SONY alkalni , niama PANASONIC.... Kakvito i da sa samo da sa prezarejdashti se che inache , shte ti izleze soleno...

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Толкова много се изписа в форума за цифровите апарати, но никой не каза за тази им неприятна страна, че батериите заминават за съвсем кратко време. Аз лично го научих, като си купих апарата.

При мен батериите си заминават за 30-40 снимки без светкавица, сами помислете, какво ще се случи ако пусна и светкавицата.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2003

ami...... moje i pove4ko snimki zavisi kakvo e fototo.... ! moqt aparat ne e kato va6ite predpolagam 4e na vsi4ki koito sa pisali tuk sa s TFT ili LCD displei sluje6 za vijor koito galta MNOGO TOK ! moqt nqma i s i 4 alkalni baterii AAA GP /goold/ zasega e napravil okolo 1000 / hilqda / snimki, 300-400 s flash ,dvaisetina klip4eta po okolo 1 min ! i vse o6te ne sa smeneni ! kato aparata ne e dobar / UMAX/ pone s tova se uspokoqvam []

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Едно приятелче има Photosmart 850 - точно за 20 снимки заминават батериите - вземи си акумулаторни 1800mAh поне,

а иначе за издържливостта - има машинки които карат по 300-400 снимки без проблем - например Canon или Ricoh []

11. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

за да няма изненади с батериите...

12. Тук е от
    Jun 2003

Mnogo vi blagodaria na vsi4ki. Napravo sam smaiana 4e tolkova hora sa pisali po temata. Za tezi koito pitat stava vapros za HP 320.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

задължително си вземи rechargeable!!!

аз имах удоволствието да пробвам един olympus camedia c50zoom, 5 megapix, и за един следобед му изтощих батерията ( около 200 снимки + клипове общо поне около 1/2 час ). е, става въпрос за асолютно нова батерия и т.н., но въпреки всичко...

за 0 време ще си избиеш разлика по зарядното и батериите

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами то на всички фотоапарати пише да се използват акомулаторни батерии. Така че ако се оплаквате от батерии които не са зареждащи нямата основание. Лошо е че в България няма добри зарядни устроъства освен ако не си вървят към фотоапарата или като допълнителен аксесоар както се предлага от НР. Те предлагат едни от най добрите зарядни устройства със батерии 1800mAh.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Абсолютно нормално и най-добре е да си вземеш акумулаторни батерии[]

17. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Смучат мнооого здраво. Особенно тези, които са с две батерии. То не случайно HP моделите (735, 812, 935) с две батерии идват в комплекта не с алкални, а с литиеви батерии. Кофтито на зарядното на ХП е, че идва в комплект с чанта (+ 4бр. батерии NiMH 1600 mAh) и струва между 85 и 95 лв в зависимост от модела. Между другото модела за 95 лв., който е с изцяло черна чанта, зарядното има функция за разряд и след това заряд на батериите. Другия модел, който е със синьо/черна чанта сякаш няма тази функция, но пък е с NiMH 1800 mAh.

За около 40 лв. взех едно зарядно и 4 бр. noname 1500 mAh NiMH, обаче нещо не съм доволен.

18. Member
    Тук е от
    May 2001

HP апаратите са хипер зле и като снимка и като разход на батерия. Имам такъв служебен и е мноооого зле. Става въпрос за 318.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. нормално ли е?
    От валентин68 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 10
    Последно: 19-06-12, 16:21
  2. Нормално ли е? 12 LGC
    От p.petkov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 8
    Последно: 12-02-12, 18:47
  3. Съвет за гсм апарат
    От Smurfa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 12
    Последно: 30-03-08, 11:31
  4. цифров апарат
    От Tai-Pan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 09-04-06, 12:17
  5. Пак цифров апарат ........
    От mxkolev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 20-12-04, 15:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе