И на мен ми изглеждат много добре, макар да не очаквам кой знае колко бас. Сашо, да дадеш отзив като ги свирнеш.
Аз прочетох, че всъщност баса бил доста силен, но зависи на Сашо какъв му е вкуса за звук.
Е, все пак има и бас-рефлекс - ще "маже" леко, но вярвам, че ефект ще има осезаем. Аз предпочитам затворен обем, но за големи свирки. В случая реших, че ще е добре да има, и да е преден, защото Сашо рече, че има как и заден да е, но като знам дамите как обичат да ни завират мъжките играчки по кьошетата, за да не грозят и да не пречат... Току виж любимата му ги навре зад пердетата, плътно до стената(Мадам, извинявай - това е шега!)
Този пост е редактиран от Karata; 17-07-18 в 13:43.
Edifier-те пристигнаха още вчера, но чак днес успях да ги пусна....Баса си е сериозен...Сега малко ще трябва да ги понаглася в стаята, че работа е сложна. Харесва ми звука който вадят. За съжаление, разбрах от Крум, че вече са на доста по друга цена нагоре...Крум, Благодаря ти още веднъж за съветите и помощта.
Явно ги изкупихме евтините или вдигнахме цената с повишеното търсене, понеже и аз си взех едни на 320 лева..вече са на 470..Иначе в Амазон ги гледах на 220 евра..
Май нещо се бяха объркали с цените, по нашите сайтове..![]()
Този пост е редактиран от nikolov333; 20-07-18 в 09:19.