Здравейте, дадоха ми един за тест модел H96 Pro с процесор s912. Идва обаче малко слаб и накъсва при 1080p. Главно ще се ползва за Exodus redux и, съм се спрял на X99? Мнения?
Здравейте, дадоха ми един за тест модел H96 Pro с процесор s912. Идва обаче малко слаб и накъсва при 1080p. Главно ще се ползва за Exodus redux и, съм се спрял на X99? Мнения?
Имам Box със подобен процесор. Но, не е евтин вариант (в подписа)
Box-a как е свързан през wi-fi или LAN. Свържи го по LAN и тествай как се държи..
Добавката не е гаранция че е читава.
Случвало ми се е при определени добавки/addon-и да накъсва дори и на читав
компютър.
За това си инсталирам минимум три четири. И те след време спират да работят.
Сменям ги с по нови... Да не говорим, че ако иска да се свърже и към сървара на OpenLoad (за да се гледа стрийма трябва всеки път да се pair)
Препоръчвам добавката Kodi Popcor time.(за KODI)
Която стрймва торенти. И работи в 90 процента от случаите.За разлика от другите.
Има я в стандартен app за андроид. Както може да видиш и ShowBox
Разликата е че искат външен видео плеър (като MX Player) и поддържат само титри от opensubtitles.
По лан е вързан и около 40 мбита има към бокса. Коя добавка също препоръчваш, за филми като да върви горе долу добре?
Горните които препоръчах. Kodi PopcornTime. (добавката в Коди или самата програма)
Предпочитам добавката в Коди, заради използването на бг сайтовете за субтитри и съответно тяхната добавка subs/sabz
Другата е Showbox-a.
При двете нямам никакъв проблем при гледане през wi-fi (ac стандарт, интернет 50 mbps) на Minix Neo U9-H
Основно ги ползвам за сериали и casual филмче. Иначе сериозните филми си ги тегля с добро качество с мултиченъл аудио.
Ами ще го свържа на панасоника 42", ше го ползвам за коди хбо такива неща
Аз доскоро мислих да взимам но ще оставя за след нова година май. Иначе се спрях последно на Beelink GT-King Amlogic S922X 2.2GHz Android 9.0 4GB DDR4 64GB, към 200 лв. или XIAOMI Mi Box S за към 120 лв. По-принцип не съм много наясно с тези боксове. Хубаво ще е някой, който притежава бокс да каже.
Примерно този е бюджетен с RJ45:
Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core
Но има само 2 GB RAM и е с Андроид 6.0
Ам хиомито стока ли е? Мога да го вържа с 5гхц мрежа, но имах пуснат кабел до там.
- - - - - - - - - -
Междудругото обявата на предложеното от вас хиоми не е валидна, някой друг линк? Има ли раслика от s и s+?
В тоя бокс, няма нищо бюджетно, за тези пари се взима с 905Х2 или Х3, които са си доста по-напред.
Пък и в момента поръчка от китай ...
Пример:
#Aliexpress BGN 101.82 31%OFF | Ugoos X3 PRO TV Box Android 9.0 4GB RAM 32GB X3 Plus 64GB DDR4 Amlogic S905X3 2.4G/5G WiFi 1000M 4K X3 Cube 2GB 16GB Set Top Box
https://a.aliexpress.com/_dWso62H