Какъв да е - Hansol 920D, Samsung 957MB ili MAG 996PF ?
Какъв да е - Hansol 920D, Samsung 957MB ili MAG 996PF ?
Лични впечатления нямам ,но от прочетеното във форумите -> Hansol 920D .
Най-евтиния Чисто Нов с 2 години гаранция.
впоследствие е с най-добра ликвидност.
съвет от мен за монитор недей да се стискаш, иначе хансола е добър
Никой монитор не струва повече от очите ти, така че недей да пестиш пари от монитор.
Аз лично си мисля че няма голям смисъл да се купуват чисто нови монитори, т.к. всичко което идва в България е последната дупка на кавала. Много по подходящо е да си вземеш един DELL P980 май беше, от квант, в кашон, неизползван, за 180$. Единствения минус е че има транспортен козметичен дефект (който при повечето е незабележим, а и си подбираш). Има си супер тринитрон тръба, марков и т.н. Определено по си струва от разни 2рокласни марки, които ние поради липса на средства прехвалваме...
Тва е от мен.
А къде да ги открия тези "Квант" - телефон, сайт или адрес можете ли да ми дадете; не съм от София....btw вчера видях един такъв DELL и съм впечетлен от цветовете и контраста [:D]
както казах - НАЙ ЕВТИНИЯ !!!
а пък тези дето ми говорят "ЗА ОЧИТЕ МИ " - нека прочетат отново - " 19 ИНЧОВ монитор за ??? - 200 USD ?!?!?!?!?????!!!!!!!!"
п.п.
е такива точно НЯМА - дето са за по 360 кинта - и не ти скапват очите..... (както и да е, мнението си е мое, пък може е да греша.....)
Аз съм с МАГ19'' и да ти кажа чес'но хич не съм доволен(имам линии по двата края)(бях постнал за тва).Това за ДЕЛЛ-четата верно си заслужава повече(и такъв имам и ти гарантирам че монитора си заслужава)Фирмата се намира във физическия факултет на СУ(по точно до кафето на първия етажМониторите са рециклирани или както ми казаха на мен стояли са на склад твърде дълго време.Лошото е че гаранцията е малка иначе както цяло МАГ-а "бледнее" пред ДЕЛЛ, а и цената е по малка около 170$.
MAG 456PZ, 14”, TFT, Speakers, TCO99 -207$
-----------------------------------------------------------------------------
п.п. SMARTY
е такива точно НЯМА - дето са за по 360 кинта - и не ти скапват очите..... (както и да е, мнението си е мое, пък може е да греша.....)
-----------------------------------------------------------------------------
Може да е скапан но е ТФТ и е под 360 лв.
(както и да е, мнението си е мое, пък може е да греша...