Проблема ми е че не иска да чете дискове и искам да пробвам последното решение с усилване на лазера, ама не виждам откъде моце да стане това. Ако някой е открил тримера за усилване да се обади
Проблема ми е че не иска да чете дискове и искам да пробвам последното решение с усилване на лазера, ама не виждам откъде моце да стане това. Ако някой е открил тримера за усилване да се обади
Може тримерите за регулиране да не са на оптиката, а да са на платката (на старите дървета митсуми са там), също така може и да няма такива, а електрониката да се занимава с тока през лазерите. Не съм отварял такъв TEAC, така че не мога да ти кажа със сигурност. Най-добре го занеси в някой сервиз да го погледнат.
А някой има ли представа на какво се дължи повредата при тези устройства? А и някой обърнал ли и внимание какво пише на електрониката на тия писачки? На мойта пише нещо такова: "CD W532E main". Освен това полвината от топлоодвеждащите елементи на долния капак не съответсват на чиповете. Защо ли си мисля, че това е електроника за 32 скоростния модел. Това дали има нещо общо с проблема?или всичко е заради лазера.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблема ми е че не иска да чете дискове и искам да пробвам последното решение с усилване на лазера, ама не виждам откъде моце да стане това. Ако някой е открил тримера за усилване да се обади
<div align="right">Originally posted by Suren*-*10/01/2004*:* 14:13:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
тримера е на самата оптика , само 4е отзад на гърба и , има малко винче , капсуловано , завърташ го НАДЯСНО , ама не много - половин оборот ( макс 1 оборот - но ако е много зле лазера )
Вече няма значение, продадох я и си купих LiteOn 52x32x52x. Писна ми да се занимавам с тоз боклук.
Мерси все пак. Може пък да ми потрябва тази информация
Ti si mizernik be kak moje6 da prodade6 nerabote6t CD-rom
Я по-спокойно !!!
Казах че не иска да чете дисковете и просто не ги чете добре, иначе си записва само дето стана много капризна и си записва само когато иска и на каквито дискове си иска.
Ако не работеше много интересно как щях да я продам ?