Здравейте,
бихте ли могли да ми препоръ4ате каква лан карта да си взема, понеже в няколко магазина цените варират от 8 до 15 лв. а ми кaзваха, 4е нямало съществена разлика в разли4ните модели. Мерси Много.
Здравейте,
бихте ли могли да ми препоръ4ате каква лан карта да си взема, понеже в няколко магазина цените варират от 8 до 15 лв. а ми кaзваха, 4е нямало съществена разлика в разли4ните модели. Мерси Много.
Аз съм с REALTEK RTL8139 и съм доволен.Ех да можеше и доставчиците да държат повече на качеството.
Intel, 3com на старо... в краен случай Realtek. Друго не взимай. Не че ще усетиш някаква разлика с друга, ама щом питаш![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,
бихте ли могли да ми препоръ4ате каква лан карта да си взема, понеже в няколко магазина ценуите варират от 8 до 15 лв. а ми акзваха, 4е нямало съществена разлика в разли4ните модели. Мерси Много.
<div align="right">Originally posted by nniki*-*19/01/2004*:* 11:56:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Като погледнеш картата, гледай да не е изрязана много, това ако не е маркова, а ако е маркова, няма от какво да се притесняваш. Бих те посъветвал да си купиш втора ръка маркова карта, хем е с по-ниска цена, хем е по-сигурна и надеждна.
---------
Intel - 18 лв
Gigabyte - 15 лв
Realtek - 14 лв
Тези за по 8 и 10 лв не ги запомних
Като гледам оба4е цените и си мисла за антена, ама обурудването е 50$
А на лан-а таксата за вклю4ване е 50лв и между 20 лв. - 15$ за месец.
Сигурно последно ще е лан.
ами някаква с 4ип на риалтек !!!
аз си взех втора ръка лан-ка с 4ип на риалтек за 5 лв /самата карта не е риалтек/! и нямам никакви пролеми !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Intel - 18 лв
Gigabyte - 15 лв
Realtek - 14 лв
Тези за по 8 и 10 лв не ги запомних
Като гледам оба4е цените и си мисла за антена, ама обурудването е 50$
А на лан-а таксата за вклю4ване е 50лв и между 20 лв. - 15$ за месец.
Сигурно последно ще е лан.
<div align="right">Originally posted by nniki*-*19/01/2004*:* 23:32:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Интел 82558 6$
Абе за интернет няма значение каква е лан картата. Все пак не вземай карта под 10лв.
Проблем съм имал само в случая: switch на 3Com + LAN-карта Realtek 8029 (предполагам, ориентирате се по модела, че става въпрос за доста отдавнашна история).