Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 54

Car MP3 Player

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Car MP3 Player

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">вижте сега....

и аз имам мп3 плеър и касетофон в колата... Не ви трябва нищо освен 7лв и малко желание да пообиколите магазините за електроника...

Продават едни касетки, които се пъхат в касетофона на колата... а накрая им излиза едно кабелче, което се пъха в изхода за слушалки на мп3 ппеъра... от там нататък музиката звучи през колоните на колата...

Успех в търсенето!

<div align="right">Originally posted by Brat4eda - 23/06/2005 : 00:33:28</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Тези адапторни касети се споменаха по-горе. А Malone е с CD-player за колата, така че трудно ще ползва такава [^] И все пак моята идея беше как се връзва от "слушалките" към CD-changer входа на радиото, че по-добре ще изглежда от тези касети .... [xx(]

2.  

3. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Car MP3 Player

ОФФ

А някой да знае къде продават такива касетки в София[?]

Пообиколих в няколко ел. магазина - всички ги знаят, но не ги продават [V]

4. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Car MP3 Player

Потърси в стоков базар Илиенци. От входа срещу паркинга вървиш само направо докато стигнеш централната сграда дето е управлението (т.е. "кабинетите на мутрите"[8D]). Някъде пред тази сграда има изнесени навън павилиони - питай там.

Успех!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Car MP3 Player

Продават в <u>Електронбг</u> - аз си поръчах от там но не съм доволен - пръщи, сигнала заглъхва понякога абе изобщо не я ползвах ми направо минах на cd changer.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Car MP3 Player

В последното Метро което дойде имаше едно устройство което направо разби всички мои представи - CD-MP3 за кола със USB порт и ММС / SD слот - и това за 130лв мисля че беше - явно не е толкова трудно да се направи това а още по-малко скъпо - марката не си я спомням за пръв път я виждам [:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Car MP3 Player

Аз имам такава касетка. ползвана около 2 месеца щото после си намерих изгодно цд-мп3.

ако искаш мога ти я шитна за 10лв. нова беше 18.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Re: Car MP3 Player

Здравейте
    Искам и аз да си направя нещо дискретно в колата (след като вчера ми отнесаха сд-то + страничното стъкло :knuppel2
    Мисля за МР3 player + усилвател , но не съм ориентиран конкретно.
    Какво биха препоръчали хората с опит????
    Поразгледах по нета и имам няколко въпросчета: свири ли мр3 плеъра без батерия, ако е вкл в компа т.е. ако му се подават 5В през ЮСБ (става дума за тези с 1 батерия ААА)?
    Идеята е в колата да му пусна 5В и да не завися от батерията.
    Какъв да е усилвателя и трябва ли да сложа 2 бр за да мога да регулирам предните и задните колони?
    За връзването на плеъра с усилвателя е ясно, че трябва да е през жака за слушалките, но трябва ли да слагам нещо допълнително освен кабел?
    И ако може по-евтиничко....

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Думите "усилвател" (па камоли 2) не ми звучат ефтинко
    240 лв - CD MP3
    Иначе. Ако му вкараш волтаж от колата, не виждам проблем да свири, само че не през USB-то ми през "батерията".
    Слушалките - кабел и директно към щипките на усилвателя ... от там към колоните.
    А може да си спестиш усилвателя (ако е за "сносно силна" музика) като си купиш касетофон. MP3 - адапторна касета - радиото, към неговото стъпало говорителите и контрола през него ..

11. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Не мисля да си взимам ПАК сд мр3!!!!!
    Да сложа касетофон - не мисля, че е ДИСКРЕТНО (имах преди да си взема сд-то, сега може да са на едно и също място).
    За МР3 плеър съм се спрял, за сега, на http://www.mobilebulgaria.com/mp3_pl...view.php?id=16 -199 лв. С вградена Li-Ion батерия,зареждаща се през ЮСБ!
    Търся усилвателче! Е няма да е като цд-то 4х45 вата, а нещо по слабичко и вероятно 2-канално(мисля да не се управлява звука от него,а само от плеъра).
    И да разбера как да намаля 12 В на 5 В!!!

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

И да разбера как да намаля 12 В на 5 В!!!
    [/quote]
    S
    Със стабилизатор мА7805
    Имначе има готови китове крайни стъпла с TDA 8560 Q изход 2 ома 40 W. KIA 8260 -po 10 wata

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ако не друго, то изброра на mp3 ти е огромна грешка
    стапалото - 2-канално е добре.
    Ама най-добре турни едно радио с касетка и толкова, кой ще го пипне ?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Ама най-добре турни едно радио с касетка и толкова, кой ще го пипне ?
    Цитат Първоначално публикувано от bestman
    Да сложа касетофон - не мисля, че е ДИСКРЕТНО ([red]имах преди да си взема сд-то, сега може да са на едно и също място).[/red]
    И аз се чудех защо им е....

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от shamara
    В последното Метро което дойде имаше едно устройство което направо разби всички мои представи - CD-MP3 за кола със USB порт и ММС / SD слот - и това за 130лв мисля че беше - явно не е толкова трудно да се направи това а още по-малко скъпо - марката не си я спомням за пръв път я виждам [:D]
    Maрката е Nipon 139 лв без ДДС с SD card slot +USB од на лицевият панел. Свири добре-приятел си купи такова.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Залагам на Nipon пред Elite и Дейзи

18. Тук е от
    Jul 2003

За усилвател вижте в Технополис. Преди няколко дни видях за около 30 лв. мисля че беше 2х30 вата. Голямо (и червено) колкото кутийка кола.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-ray player или Media Player?
    От diss във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 10-06-11, 17:49
  2. Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
    От MrMyr във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 13-08-07, 17:34
  3. VHS player?
    От enermax във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 15-02-07, 03:25
  4. Flash Player 8 and Flash Player 7 Statistics
    От CreatoR във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 24-05-06, 13:15
  5. Player For AVI
    От DHCP във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 09-10-02, 10:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе