WOW. Това за 30 звучи добре. Ако беше и нещо качествено
А btw нещо от рода на 1х60-80-100 (real) на тънка цена, колкото да се върже на бас туба ме интересува
WOW. Това за 30 звучи добре. Ако беше и нещо качествено
А btw нещо от рода на 1х60-80-100 (real) на тънка цена, колкото да се върже на бас туба ме интересува
Ако разбираш малко от електроника си сглоби сам, на http://neomontana.dir.bg/ има усилвател 70w с еднополярно захранване. Аз с него си направих тубата и съм много доволен. Освен това ако се смени един кондензатор и усливателя почва да реже високите което значи, че спестяваш филтъра!
Успех
Гледах го в събота. 30лв - 2х25 вата. Не помня 1х колко беше.Първоначално публикувано от CrossBlade
Случайно попаднах и на мп3 плеър ТЕАC 256 Мб с дистанционно (не помня точния модел) - 149 лв. Не в Технополис. Нещо за него да кажете?
Това добре, но за да не отварям нова тема, ще се допитам тук...
Препоръчайте ми CD/MP3 плейър за кола до 240 лв.
Teзи номера с импровизираните MP3 плейъри съм го проиграл, включително и през телефона си (Nokia 6230i, 512Мb MMC) и вградената в колата GSM система. Не ме урежда.
Кое е най-доброто, предлагащо се по магазините, при поставените по-горе условия?
Благодаря ви предварително!
Погледни малко по нагоре за плеяра марка"Nipon" в Метро за 139 лв без ДДСПървоначално публикувано от Shimbadze
Първоначално публикувано от Shimbadze
KENWOOD KDC-W427 MP3, WMA playback 225.90лв.
Тоя го имаше в Техномаркета май Или в Технополиса. Според мен е по-добре от SONY на тази цена.
KENWOOD KDC-W4031Y MP3, WMA playback 269.90лв
Тоя изглежда НАЙС !
*** Възможно е линковете и снимките да не се визуализират. Можете да погледните моделите на Electron.com като търсите по име
Също имаше един Clarion за към 240 в Техномаркет/Технополис .... най-ниския клас, но все пак Clarion ! с 4х51 стъпало.
А май и Pioneer някакъв модел имаше за тези пари преди.
Shimbadze, предполагам че колата ти има мултифункционален волан - ако е така имай предвид че на някои от новите модели плеъри може да се сложи преходник, който да свърже CD/MP3 плеъра с интерфейса на колата и така да използваш управлението от волана.*
темата е мн отдавна обаче сега попаднах на това не е ли най простото решение?
http://www.belkin-bg.com/pics/F8V366-APL500.jpg
нали се иска като имаш радио касетофон да си вържеш мп3 плайъра като се има в предвит че радио касетофона ти в колата няма cd in ?
Темата доколкото се сещам е mp3 директно към amp.Първоначално публикувано от iovkito
П.П. беше към amp на CD :coolsmiley: